miércoles, 26 de febrero de 2014

Myydaan chihuahua pentu

Myydaan: chihuahua. Suora linkki tahan ilmoitukseen on: http://tavarapalsta. com ilmoitus=1494. Sopo lyhytkarvainen chihuahuan poikapentu myytavana. Pentu. Myydaan: Chihuahua Suora linkki tahan ilmoitukseen on: http://tavarapalsta. com ilmoitus=1435. Chihuahua uros pentu myydaan. Kerrothan millaiseen kotiin. Chihuahua lyhytkarvainen ja pitkakarvainen - Chihuahua Smoothcoat, Longcoat *Toiseksi alin kuva lyhytkarvainen chihuahua pentu Copyright wsilver.


Monta riitaa on menossa kun on halpa pentu osoittautunutkin Apulassa olevat ilmoitukset, missa mainitaan etta myydaan ilman papereita. 27 helmikuu 2015 Pentu on rekisteroity, sirutettu, madotettu ja rokotettu. Molemmat Pennulta puuttuu toinen kives, joten myydaan edullisemmin lemmikiksi.


Valitykseen otetaan jasenten kasvattamat, alle 9 kuukauden ikaiset Suomessa syntyneet rekisterointikelpoiset pennut. Chihuahua ry:n pentuvalitysta hoidetaan. Pentukyselyt ja muut tiedustelut voit tehda sahkopostitse, mutta kun olet ottamassa Pennut myydaan kayttaen SKL:n sopimuskaavaketta koirankaupasta *.


Chihuahua - Tavarapalsta. com


25.2.2012: Yksi pentu myynnissa. 1.2.2012: Lahes aikuinen mies Puti oli soopelin varinen pitkakarvainen chihuahua. Puti osallistui moniin leikkeihin ja. Pentu nyt kun tuli Lontooseen sitten annatte minulle jaljella oleva maara. Tarkeimpien. Myydaan Upea Chihuahua pentu. ODY on pieni tytto.


Myydaan: Chihuahua narttupentu - kuopionkirppari. fi


27 Syyskuu 2008 Myydaan Mies ja nainen Chihuahua Pentu myytavana. Ilmoitus jatetty: 19.9.2008 Tuoteryhma: Elaimet >> Koirat Paikkakunta: Kuopio. Myydaan Lemmikkielain. Kuvallinen ilmoita ilmaiseksi palsta. Ostamyy. comin uudella kuvallisella asuntopalstalla myydaan, ostetaan ja chihuahua pentu uros. Chihuahua, pitkakarvainen. Kuvagalleriasta loytyy 281 rotukuvaa ja 256 pentukuvaa. Pentukuvat on merkitty listaan oranssilla. Aikuisia Keijupuiston Red Baron.

Myytavana pitkakarvainen narttupentu ja kaksi pitkakarvaista urospentua! Lisatietoa Myytavana kaksi pitkakarvaista urospentua ja yksi narttupentu, synt. Myydaan. Valitettavasti etsimaasi sivua ei loytynyt. Tuote on joko myyty tai ilmoitus on vanhentunut. Jatka etusivulle. © 2009-2015 kuopionkirppari. fi Palaute.


Cute Chihuahua szczenita do przyjcia Tyyppi Myydaan Kuvaus. cute Chihuahua szczenita do przyjcia s Myydaan Mies ja nainen Chihuahua Pentu myytavana.


Mita kielta tama koiran myynti-ilmoitus on Ihan sairaita


Pitkakarvainen narttupentu etsii lemmikkikotia, lisatietoja Pennut - sivulla. 13.1. 2015 - Pentusuunnitelmat Viime syksy meni monilta osin monkaan pentusuunnitelmien suhteen, mutta toivottavasti asia 2011 Monkeybone Chihuahuas. Chihuahua lyhyt ja pitkakarvainen, Mirja Innanen ja Jyrki Kunnari. Chihuahua Chihuahua lk & pk Pomeranian Papillon/phalene, Tuula Pakarinen. Chihuahua. Myydaan Hokkaido Dog - hinta - ilmoitukset. Kategoriat: Koirat, Elaimet, Myydaan Chihuahua - pentu. kohde ilmoitettu myyntiin 6 hel 08:10.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.