domingo, 30 de marzo de 2014

Akita inu preturi

Akita Inu este o rasa de caini originara din insula Honshu. Numele este imprumutat de la cel al prefecturii Akita, situata in partea de nord-vest, unde s-a stabilit. 22 Feb. 2011 de origine: [IMG] [IMG]Speranta de viata: 10-12 ani. [IMG]Istoric: Akita este originar din insula Honshu, regiunea Akita, din Japonia, unde. Rasa Akita, Canise si caini de rasa Akita, Caini Akita de vanzare. In multe tari, rasa este separata in doua rase, adica, Akita Inu, rasa japoneza si Akita Americana. Cel mai renumit exemplar al rasei a. Pret vanzare: 700 €. Fara poze. Akita.


19 Mar 2010 Akita Inu este o rasa de caini de talie mare, originara din Japonia, si destul de neobisnuita in alte tari. Este recunoscuta ca una din cele mai. Am gasit la diferite preturi, cel mai ieftin find in satu mare la 180 de euro. Si eu am cumparat acum vro 8 luni un pui de Akita Inu(avea 8 saptamini) dela.


Peste 50 de rase de caini la cele mai bune preturi! Rasa pura 100% „Akita Inu Japonez face minuni din nou! http://stirileprotv. ro. „Catel Bulldog Francez. Akita Inu Japonez in Cluj-Napoca OLX. ro in Cluj-Napoca. sau de inchiriat, masini second hand, electrocasnice la preturi bune, locuri de munca si haine.


Akita Inu, Portalul Iubitorilor de Animale


Akita de vanzare Brasov pui de calitate la pret avantajos in Brasov. Brasov Akita Inu si Akita American de vanzare in Brasov, catei de o excelenta calitate, doar. Akita de vanzare, varietatea Akita Inu si Akita American, in varsta de 8 vand akita, caini akita de vanzare pret, pui din rasa akita preturi avantajoase, caini de.


Unul dintre campionii parapantei din Cluj, vindecat dupa 6


Pe VanzareCatei. ro gasesti anunturi cu caini din rasa Akita Inu de vanzare. Si Aduc orice rasa de caine la comanda, Preturi reale puritate garantata prin. Vand akita american, Pui Akita American, Akita american 2013, Akita American, vind femela buldog, Vand catei Bulldog American, de vanzare cateii buldog american, vand akita american pret. vand akita inu american. Pagina: 1:, 2, 3 4 Akita Inu de vanzare. Acesta este un caine deosebit ca si temperament, atitudine. Sunt caini care stiu ce vor, caini care au demnitate, adesea dominanti cu.

30 Nov 2014 Ofer spre vanzare pui Akita Inu cu pedigree, din mama campioana si tatal cu 4 titluri castigate. In pret sunt incluse pedigree-ul, microcipul si. 30 Iun 2013 Rasa Akita Inu, cea din care provine si Kibo, e rasa vechilor samurai, iar cainii sunt renumiti pentru atasamentul iesit din comun fata de oameni.


Vand catei Akita inu de 7 saptamini roscat pret 350 euro Vaccinati si deparazitati intern si extern. Baieti si fete. Carnet de sanatate la zi, Pasaport si Microcipp.


Akita Inu de vanzarepui Akita Inu, VanzareCatei. ro


Oferte AKITA INU IEFTIN - Vanzari, Cumparari, Servicii, Inchirieri AKITA INU Vreau sa cumpar un pui akita inu, dar nu imi permit pret de canisa care este 400. Canisa Hidalgo`s Spirit ofera spre pui rasa Akita American. Vand pui Akita Inu Japonez, rasa pura, ambii parinti cu pedigree, linii foarte bune, avand rezultate. Malamut de Alaska de vanzare Malamut de Alaska de. Akita Inu de vanzare. Airedale Terrier de vanzare Airedale Terrier de. Bulldog American de vanzare.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.