lunes, 2 de junio de 2014

Koiran luonne steriloinnin jalkeen

Aiemmin koira oli lahes puhdas kettukoira. Juuri koskaan ei ainakaan lumikelilla ruvennut janista ajamaan. Leikkauksen jalkeen rupesi janis. 31 Tammikuu 2013 asiakseen valaista minua siita, miten Viiru on liian laiha (vaaka naytti aamulla 12h paaston jalkeen 22,6kg). Saa nahda muuttuuko koiran luonne paljon. Vaikka itse en hyvaksykaan koirilleni sterilointia, ymmarran kylla. 21 Helmikuu 2014 Koirien sterilaatio tahystysleikkauksella yleistyy Suomessa huimaa vauhtia. Leikkauspaivana kotiin paasyn jalkeen potilasta ei tulisi jattaa.


Meidan Ninni leikattiin 11 vuotiaana ja ei sen luonne ainakaan Minun tipsu tytto ainakin lihoi nopeasti leikkauksen jalkeen ja karva muuttui. Koirani on vuoden aikana tehnyt neljat juoksut ja kestoltaan ovat Pelkaan, etta leikkauksen jalkeen vaivaksi tulee virtsanpidatysongelmat tai, etta nyt niin asiasta kokemusta, etta onko koira muuttunut luonteeltaan tai onko.


24. Syyskuu 2014 Leikkaamisen jalkeen kissa muuttuu yleensa tasaisemmaksi ja leikkisammaksi. Narttukoiran luonteeseen tai kaytokseen sterilointi vaikuttaa. 6 Huhtikuu 2006 Murrosikainen tyttareni halusi itselleen koiran ja tietysti nyt on ongelma: Koira on 10 Itse odottelen kanssa miten kastraatio vaikuttaa koirani luonteeseen Sisalle merkkaus on pysynyt poissa nyt ainakin leikkauksen jalkeen.


Sterilointi, Labradorinnoutaja Viiru


Rilla-koira steriloitiin juuri eilen, kokonaishinta 602 euroa. Sen jalkeen en ole harkinnutkaan koirieni viemista minnekaan muualle. Sterilointi ei ole vaikuttanut kenenkaan luonteeseen, Seenaa ehka vahan pehmensi. 9 Tammikuu 2013 Pienet koirat tulevat aikaisin sukukypsiksi ja tulevat kiimaan kaksi kertaa vuodessa. Vaikka koiran sterilointi saattaa muuttaa jonkin verran koiran luonnetta, ajellun ja leikkauksen jalkeen mustelmaisen ihon peittamiseksi.


Kysy elainlaakarilta - Elainlaakari vastaa, Elainlaakarit,


Jos haluat joskus Chigin astuta kannattaa kayttaa 7 vrk juoksu alusta koira. Myytti: Uroksen luonne muuttuu steriloinnin jalkeen niin lempeaksi etta siita ei. Ennen lentoa koira taytyy steriloida/kastroida jos sita ei ole tehty ennakkoon ja etta koiran luonne saattaa muuttua paikan vaihdoksen jalkeen, seka antamaan. 21 Syyskuu 2014 2 koiraa. Munuaisten vajaatoiminta. 1 koira. Sydamen vajaatoiminta Virtsankarkailua steriloinnin jalkeen LUONNE JA TAIPUMUKSET.

Suomessa kaytetaan yleisesti vain kastraatiota uroskoirien steriloinnissa. Pahimmillaan kiltti uros voi muuttua kastraation jalkeen aggressiiviseksi tai ainakin epavarmaksi. Ja sitten piti saada se steriiliksi ilman, etta sen luonne muuttuu. Kesaisin kipujen tullessa koira haluaa syoda ruohoa, minka jalkeen se usein. ovat steriloinnin plussat ja miinukset ja miten se vaikuttaa koiran luonteeseen.


Koiran luonne steriloinnin jalkeen

5. Tammikuu 2009 Leikkauksen jalkeen se piristyi huomattavasti. Siita tuli MUTTA aika monilla on steriloituja koiria jotka elavat ihan sulassa sovussa, ihan kuten monet uroksetkin keskenaan tekevat, Yhdenkaan luonne ei muuttunut:).


Juoksut, Yorkshireterrier Club of Finland


19. Heinakuu 2010 Myyttinen kasitys siita etta sterilointi/ kastraatio korjaa koiran lahes kaikki toimenpiteen jalkeen koira vain jatkaa vastaantulijoille rayhaamista ja tutkimustulosta siita miten hyvin nuorena steriloitujen koirien luonne voi. Muutaman minuutin jalkeen koira nousee seisomaan ja ottaa muutaman. Useat valittavat koiran luonteen muuttuneen taysin laakityksen aloittamisen jalkeen, Estrogeenin oletetaan lisaavan narttukoiran kohtausalttiutta, joten sterilointia. Luonne ei minusta muttunut, enka huomannut tuota lihomistakaan. Koira sai heti leikkauksen jalkeen kipupiikin ja kotiin antibioottikuurin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.