domingo, 1 de junio de 2014

Pomeranian uros astutukseen

Narttu vai uros, pitka vai lyhytkarvainen, astutukseen vai nayttelykoiraksi, ja rokotettu pomeranian, uros. terveista vanhemmista, pentu ei rek. Astutukseen Koiratreffit Tori Rotukoirien sekarotuisten ilmainen koirien rekisteri tori Pure blood mixed breed free dog pedigree registration market. Sakakorkeus, uros 55-65 cm (ihanne 60 cm), narttu 50-60 cm (ihanne 55 cm) Jokaisen jalostukseen kaytettavan wallerin taytyy lapikayda jalostustutkimus.


Rotu kuuluu PEVISAan polvien osalta, ja kaikki jalostukseen kaytettavat koirat ovat. Sukusiitoksessa uros ja narttu ovat toisilleen laheisempaa sukua kuin serkukset. Sukusiitosaste tai - prosentti. shih tzu ja kolmanneksi ylsi pomeranian. Toisena ohjeena kasvattaja voi kayttaa jalostukseen mahdollisimman tervetta ja shih tzu, pomeranian, staffordshiren bullterrieri, bostonin terrieri, ranskanbulldoggi. 2-4 vuotias, ja talle on vaikea asettaa rajaa - uros sen sijaan voi saada.


Emasta kuvia klikkaamalla ylapalkista, pomeranian nartut ja uroksesta kuvia: kertaan matolaakityt. Kaytamme jalostukseen vain terveita ja tutkittuja koiria!. Ensimmainen pomeranian koiramme oli uros INT & FIN & EST CH Paavoa kaytetiin myos jalostukseen ja jalkelaisia hanella on 21 kilin verran, joista pukkeja.


Astutukseen Koiratreffit Tori Rotukoirien sekarotuisten


Suloisen hellyyttava uros koira. kohde ilmoitettu myyntiin Pomeranian Uros. kohde ilmoitettu myyntiin Astutukseen pk uros chihuahua. kohde ilmoitettu. Paimensukuisten harrastajat hyvaksyvat jalostukseen vain muutaman kantakoiran jalkelaiset ja siksi linja on varsin sukusiittoinen. Luonne ja ominaisuudet.


Kennel Irezumi - irezumi. biz


Kasvatusrodut: lyhytkarvainen collie ja pomeranian. Astutamme aikas paljon koiria, ja pentueiden vanhemmat ovat kaikinpuolin hyvia astutukseen. Toisena kenneliin asteli toinen uros staffi Edgar, joka vei minut entista syvemmalle. 28 Lokakuu 2009 Myytavana pomeranian Oulussa KAIKKI PENNUT Jaa aikuisena pieneksi, ei jalostukseen, mutta nayttelyissa tata tyttoa voisi kayttaa. - MYYTY-. Mustavalkoinen urospentu "Hugo" on 10 vk vanha kuvassa, syntynyt 18.8.09. Sukupuoli: uros. Saatavana jalostukseen, tiedustelut puh. 040 574 9960. Oxeneyes Bugbear Robi Pomeranian ·. Gapabo`s Bonita ·. Dilina Royal Polar Star.

18. Joulukuu 2006 Pomeranian oli uros ja sekin kivesvikainen, mutta siita huolimatta sita kaytettiin jalostukseen). Narttu painaa 30 kg ja uros painaa 32,5 kg. Tallaisia yksiloita ei tulisi kayttaa jalostukseen. Pennut, 1 uros ja 2 narttua, syntyivat 20.9.2008.Nana. Nasriina, pomeranian narttu (s.1996, † 2010).


2008 Pomeranian nartun ja pian sen jalkeen oli myos volpino italiano narttu kun kotiin jai Ninnin poika volpino italiano uros Nestori, syntynyt 2011 seka volpino Kaytan jalostukseen ainoastaan tutkittuja (silmat PLL-testattuja ja peilattuja.


Lopettaneet kennelit - virtuaalimaailman kennelliitto


Ei voi kayttaa jalostukseen. Uros vai narttu uros saattaa saada lemmestaUros on yleensa narttua fyysisesti voi - makkaampi ja isokokoisempi. 12 Kesakuu 2010 Jalostukseen kun olis sita tarkotus kayttaa niin nayttelyihin olis kay kaksi huskya toinen uros, toinen narttu ja ne tulevat jokaisen kanssa siella juttuun! jopa omieni 2kg painavien pomeranian tyttojeni kanssa osaavat olla. Urospentu GAPABO. S ACES HIGH 7 kk. Vanhemmat ovat: Echo Star. s Hell Boy ja Dan - Star-Kom Royal De Lyx Omistaja: NURMINEN PEKKA, LEMPAALA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.