martes, 8 de julio de 2014

Labradorinnoutaja myydaan pentu

Etusivu · Labradorinnoutaja · Yhdistys · Pentuvalitys · Jalostus · Toiminta · Toimintakalenteri · Labshop · Labradori-lehti · Linkit MYYDAAN TAI SIJOITETAAN. Kyllikin (Varjoahon Kyllikki) valitsin sitten ihan Labradorinnoutajien pentujen nettivalityksen perusteella. Ja mika onni kavikaan! Sain toimintakykyisen. Jul 16, 2014 Pennut kasvavat meilla sisatiloissa normaaliin perhe-elamaan tottuen. Pennut Labradorinnoutaja on aktiivinen koira ja pennut myydaan.


Pennut syntyivat 7.12. Huolettoman Kennel sijaitsee Kuopiossa, Nilsian Sankimaen kylassa. Kasvatan pienimuotoisesti Suomenajokoiria ja Labradorinnoutajia. 12 tammikuu 2015 Myydaan 27.11.2014 syntyneita sekarotuisia koiran pentuja (Saksanpaimenkoira ja Labradorinnoutaja ).rotujen suhteet melkein 5050.


Kayttolinjaisia labradorinnoutajia harrastuksiin ja metsastykseen. Vauhti-Noudon Hieno Sijoitusnarttumme Heta synnytti yhdeksan pentua 7.paiva helmikuuta. Ikaa on kertynyt vajaa 40, harrastusvuosia labradorinnoutajien parissa arviolta 14 Pennut myyn tunnistusmerkittyina ja elainlaakarin tarkastamina. Ennen.


Miksi mina valitsin labradorinnoutajan, Helkyn Kennel


Tarkoituksemme on kasvattaa hyvia seka helposti koulutettavia koiria metsastysja koekayttoon. Pennut luovutetaan rekisteroityna, mikrosirulla. Nyt niin etta minulla on paperi labbis, sai pentuja mutta niita kun ei Olisi parempi vaihtoehto kuin paperittomana myyda, otappa tuosta selvaa.


Maarit Saarinen, Middle River;s Labradors, Labradorinpentuja


Metsastyslinjaisia labradorinnoutajia ja cockerspanieleita vuodesta 1992. Nettikauppa 23.1 Labradorit: Namusillan Hopeapaju, pentuja. 13.1 Koulutus. Etsii viela omaa kotiaan. Katso lisatietoja Pentuja-sivulta! Olemme kasvattaneet labradorinnoutajia eri vareissa vuodesta 1974. Vuodesta 2003 lahtien. Myydaan Labradorinnoutaja - hinta - ilmoitukset. Kategoriat: Koirat, Elaimet, Myydaan. M L PITKARANTA 190 Labradorinnoutaja ema ja 4 pentua (2 kpl).

Olen pienimuotoisesti kasvattanut labradorinnoutajia vuodesta 2002 alkaen. Tuolloin paivanvalon nakivat Nackelsbyyn Kiitun ensimmaiset pennut ja nainollen. Labradori, kayttolinjainen, nayttelylinjainen labradori, Labradorinpennut, myydaan Labradorin pentuja, metsastys Labradori, kuinka metsastat koirallasi.


Labradorinnoutajien kasvatusta seka nayttely-, seka - etta kayttolinjoissa. Suunnitteilla Elvin pennut syntyneet, narttupentu etsii sijoituskotia. Video Elvin.


Etusivu - Namusillan Gundogs


Labradorinnoutaja ja koirapentu ylipaataan vaatii paljon, mutta se myos antaa paljon. Hantamutkalliset ja varivikaiset pennut myydaan pienella alennuksella. Kayttokoiria taas ei myyda kuin tosiharrastajille, ja niissa vasta etta kun sulla on pentu, ala vertaile sita muihin samanikaisiin pentuihin!. Viirun ja Taikan pennut kasvavat hyvin ja talossa onkin nyt melkoista meisketta ja Odotettavissa mustia ja ruskeita labradorinnoutajan pentuja viikolla 37.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.