lunes, 29 de septiembre de 2014

Labradorinnoutaja kasvattaja

LABRADORINNOUTAJA KASVATTAJIA (MAAILMALLA): kennel A SENSE OF PLEASURES (Saksa) (Ws Selleria, Ws Oceana, A Sense of Pleasures Im A. Etusivu. Uutisia ·. Koiramme ·. In Memoriam ·. Pentuja ·. Pentueet ·. Taru, Niko ja Silja ·. Linkit ·. Vieraskirja. Tuoreimmat: Hetan pennut syntyivat (13.2.2014). Pentuja. Olen hankkimassa labradorinnoutajan pentua, mutta ongelmana on se, mista loytaisin sellaisen kasvattajan, joka ei ole kauhean kunnianhimoinen koiriensa.


Rotu, Kasvattaja. Labradorinnoutaja, metsastyslinjainen, Minna Lehtimaki Kennel Sukkela. Labradorinnoutaja, portugalinvesikoira, Railamaa Jaana. Perheemme, johon kuuluu itseni lisaksi avomies, labbis-pojat Masi ja Topi seka Ossi-hevonen, asustaa Vihdissa, maaseudulla lahella Kirkonkylaa. Labradoreja.


Pyrimme olemaan kasvattiemme ja perheiden tukena koko koiran elinian. Jarjestamme vuosittain erilaisia tapahtumia joissa kasvatit perheineen voivat tavata.


Kennel Vauhti-Noudon: Labradorinnoutaja - sileakarvainen


Olen Emmamaria Kallio, Satakuntaan kotiutunut labradorifriikki. Ikaa on kertynyt vajaa 40, harrastusvuosia labradorinnoutajien parissa arviolta 14. Mehtalammen Dixie on ensimmainen oma labradorinnoutajamme, joka saapui meille maaliskuussa 2010. Dixien isa on CIT FI & SE KVA FI & SE KVA-FT.


Linkkej? - Kainuun Noutajat ry


Koirat ovat aina kuuluneet elamaani, mutta ensimmainen labradori tuli taloomme 1997 Labradori oli pitkan harkinnan ja kadenvaannon tulos meilla ja taytyy. Miltra`s kennelnimi on minulle myonnetty 1983 ja kasvattajan peruskurssin olen on kasvattaa hyvaluonteisia, terveita ja kauniita ruskeita Labradorinnoutajia. Kennel Gladtail kultainennoutaja. Kennel Namusillan labradorinnoutaja. Kennel Jummi-Jammin labradorinnoutaja. Kennel Misstep. s kultainennoutaja. Kennel.

Olemme kasvattaneet labradorinnoutajia eri vareissa vuodesta 1974. Vuodesta 2003 virallisesti mukaan vuonna 2005 suoritettuaan kasvattajan peruskurssin. Kasvattajia Kennel Kiiskikallion (metsastyslinjainen labradorinnoutaja) Kennel Regale Razza (metsastyslinjainen kultainen noutaja ja labradorinnoutaja.


4.11.2014 Lotta saapui viime perjantaina mammalomalle tanne kasvattajan luokse ja Kasvatan pienimuotoisesti labradorinnoutajia kotikennelissani Helsingin.


Kennel Koirantahden


FI KVA EE KVA Hietsun Gee Bee "Joko". NOME-B3 x VOI 1. NOME-B VOI 1 Virosta WTALO 1. NAYTTELY KAY/Hyva. optigen: carrier. Kaytetaan metsastys-. GOLDENCREAM. S, Liperi, kultainennoutaja. GREZAGORD. S, Pyhaselka, novascotiannoutaja. HALOLAN, Pyhaselka, labradorinnoutaja. HARVAHAMPAAN. Kennelistamme. Ensimmainen Mallorn. s pentue naki paivanvalon vuonna 1983. Siita asti olen kasvattanut labradoreja, vuodesta 2004 asti pienimuotoisesti.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.