martes, 7 de octubre de 2014

Myydaan koiranpentu satakunta


Hirvenhaukkuja Kennel


Osta heti 5,00 €. Kissankoiranpennun valjaat sininen. 14.05.2015 10:43. Sijainti 02940 Espoo. Osta heti 5,00 €. Paketti kissalle: shampoo, WC:n muovipussit. Lisatietoja: Kayttolinjainen pentue. Myydaan koetoiminnasta kiinnostuneille metsastajille/harrastajille. Katso tarkemmat tiedot pentueesta kotisivuilta. paiv. 7 Huhtikuu 2012 Pitaa melkoisen tyhma olla jos luulee paasevansa kuin koira verajasta:P. Ilmianna Tasta pitaisi saada juttu Aamulehteen, Satakunnan Kansaan ja Koska nain yleensa ei ole, voi huijari myyda mita vaan joutumatta siita.

13. Joulukuu 2014 Risto joutui irtisanomaan yrityksestaan satakunta tyontekijaa ja itse kuten Suomessa, lemmikkielainkaupoissa ei myyda koiranpentuja. Pentu varauksia voi tiedustella Jukalta p.040 8484269. Hirvenhaukkuja Jeppe voitti Satakunnan kennelpiirin idanlohkon karsinnat komealla 94 pisteen.


13. Helmikuu 2015 Etsin sijoituskotia mieluiten Satakunnan alueelta tiibetinmastiffin narttupennulle ( varina golden). Pentu on syntynyt tammikuussa ja on.


Kissat - Lemmikkitarvikkeet - Harrastukset - Huuto. net


“Koira on ainoa olento maailmassa, joka rakastaa sinua enemman kuin itseaan.” J. Billing. Elama Koirille ry on uusi vuonna 2010 rekisteroity yhdistys. 7 Kesakuu 2013 Minulla on ollut koira, virallisen ja kennelliiton kasvattajanimen siina vaiheessa jos koira myydaan eteenpain, rakastavaan kotiin. Kaikille pennuille on ostajia ympari satakuntaa, pirkanmaata seka etela-pohjanmaata. Joka viikko lehdissa on ilmoituksia, joissa koiria annetaan tai myydaan allergian vuoksi. Itsestani tuntuu vaikealta luovuttaa koiranpentuja uusiin koteihin kun mietin, saavatko ne varmasti hyvan ja Paikkakunta: Satakunta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.