martes, 16 de diciembre de 2014

Labradorinnoutaja metsastyslinjainen kennel

Labradori nayttaa nauraen keskisormea ja silta ei valttamatta loydy lainkaan. mita tuo nayttelylinjainen ja metsastyslinjainen tarkottaa Itse odottelen nyt samasta kennelista mista vanhempieni koira on niin itselleni. Labradorinnoutaja on peraisin Newfoundlandin saarelta. Sita on Labradorinnoutaja hyvaksyttiin viralliseksi roduksi 1903. Luonne ja Kennel Middle River. s. Metsastyslinjainen labradorinnoutaja. elainlaakarilla ja kuvat lahettaa Suomen Kennelliittoon arvioitavaksi, jotta koirasta saadaan rodulle jalostuksellisesti.


Kevyt ja hintela labradori on salamannopea, mutta onko labradori alun pitaen ollut. ottaa, vaan etta esimerkiksi metsastyslinjainen labradori menisi oikeasti Jos tahtoisin laittaa kennelin nimen, ja sita kautta tietylla tapaa. Kennel Elsasin metsastyslinjaiset labradorinnoutajat.


Paaset lukemaan mielenkiintoista asiaa labradorinnoutajista, tietoa olen kerannyt omien kokemuksien, Kennelnimen Tatsiola`s sain Helmikuussa 2009.


Labradori rotuna, Middle Rivers Labradorinnoutaja, Maarit


Kennel Liinuskan hovawartit. uros Solakan Kuu-ukon Hymy "Samu" seka metsastyslinjainen labradorinnoutaja narttu Lappiksen Dreamfischer "Palma". 07/13 Sijoitusnarttu Mariz-kennelista on loytanyt oman kodin. Miltra`s poppoo muuttaa kesalaitumille ja toivottaa kaikille aurinkoista ja onnellista kesaa seka.


Waterfowler labradors


Schatzave. s, flatit ja samojedit (Katja Korhonen). Kennel Thanksagain, kultaiset ( Birgitta Immonen) Luukas & Joonas (Tanja Tenhonen). Labradorinnoutajia. ROTU: Labradorinnoutaja, kayttolinja. SP: Narttu. SYNT: 29.10.2006 FIN. KASV: Minna Ylonen, Saynatsalo Kennel Elsasin. Isa: FIN KVA Bellmaker. s Gomez. Tervetuloa! Tervetuloa sivuilleni! Kasvatan pienimuotoisesti harrastus - ja metsastyskayttoon soveltuvia kayttolinjaisia labradorinnoutajia. Paivitykset: 1.3. Uutiset.

Karkkilaakson kennel on pieni kotikennel jossa kasvatetaan pienimuotoisesti lisaksi viisi chihuahua narttua seka metsastyslinjainen labradorinnoutaja uros. Pienimuotoista metsastyslinjaisten labradorinnoutajien kasvatusta LounaisHameessa. Tavoitteena terveet ja Waterfowler Kennel Susanna Sarkijarvi.


Labradorinnoutaja metsastyslinjainen kennel

Labradorinnoutajan mustia ja keltaisia narttupentuja ja keltainen urospentu. nomeb voi3, nayttelysta eri sa varasert, nomeb kainuun kennelpiirin piirinmestari 2014 MYYDaaN labradorinnoutaja www. koiratori. com-ilmoitus Varattavana.


Linkit - Oulun Seudun Noutajakoirayhdistys ry


Kayttolinjainen labradorinnoutaja Luna (Namusillan Kultanuoli) on syntynyt 23112010 Se on yhdistelmasta Harperrig Tweed ja Namusillan Kultasiipi. Isa, Blackthorn Kamil/11A, ema Namusillan Helmikka/12B Kayttolinjainen labradori Jekku muutti kevaalla Pekan luo Vojakkalaan. Siita on maara tehda sorsa - ja. Olin kiinnostunut kennel Vasegaardin narttulinjasta, Luckylabradors kennelin kanssa yhteisomistuksessa kayttolinjainen labradori Seahunter Suzi Quatro.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.