martes, 16 de diciembre de 2014

Labradorinnoutaja pentu paino

Ruokinta. Yleista tietoa kasvavan ja aikuisen koiran ruokinnasta. Pennuille tarjotaan noin kolmen viikon iasta alkaen hyvalaatuista penturuokaa emonmaidon. Pentujen pitaa kasvaa paljon lyhyessa ajassa: vuodessa (suuremmat rodut kahdessa vuodessa) ne saavuttavat taysikasvuisuuden. Niiden elimiston on. Tosin olen ajatellut etta ainakin pentuaikana kavisin toista ruokatunnilla kotona pikkusta moikkaamassa. Varmaankin 2-3 noin 30-90 minuutin.


Pentu puree ja naykkii paljon, eli jokapaikka on koetuksella niin kotona kuin minussakin. kyseessa on siis Labradorinnoutajan pentu 10vk. Labradorinnoutaja on perusluonteeltaan toiminnanhaluinen, ystavallinen, hyvantuulinen ja eloisa koira. Se on metsastyskoira, mika on hyva huomioida.


8-Viikkoisen pennun kerta-annos on noin 1,5dl jauhelihapuuroa ja 0,5 -1dl piimaa. Pentuajan ruokia: • Veteen keitetty mannapuuro. Noin litraan puuroa lisataan. Pennun ruokinta. Koiranpennuille tulee 10 viikkoisiksi asti antaa 4-5 ateriaa paivassa. Taman jalkeen pennulle annetaan kolme ateriaa paivassa, kunnes 50 %


Pennun ruokinta - Purina


Odotettavissa mustia ja ruskeita labradorinnoutajan pentuja viikolla 37. Lisatietoja. Pennut ovat lahteneet hyvin kasvamaan ja kaikkien paino on noussut. Malinois, paimenkoirat, kuten briard, opas - ja avustajakoirat, kuten labradorinnoutaja, Ensimmaisen vuoden aikana suurikokoisen rodun pennun syntymapaino Jos pentu saa liian energiapitoista ruokaa, sen paino saattaa nousta liikaa.


Useimmat valitsivat viime vuonna labradorinnoutajan: minka


19111 Namusillan Myrskytuuli "Mirkku" kavi tanaan ultrassa ja pentuja. Kaikkien pentujen paino on noussut tasaisesti ja pennut painoivat illalla punnitessa. Paljonko pentukoiralle (6,6kg) annetaan kerrallaan ruokaa Yleensa kuivaruokapusseissa on ihan selkeat ruokintaohjeet koiran ian ja/tai painon mukaan. meilla on royal canin labradorinnoutajan penyuruokaa. Onhan. Pennun ruokinta. Pentuaika on koiran yksi elaman tarkeimmista ajoista, silloin rakennetaan pohja koko loppuelamalle. Oikeanlainen ravinto on tarkea osa.

Labradorinnoutajan alkupera loytyy Newfoundlandin saarelta koirista, joita silloin kutsuttiin pienimmiksi St. Johnsin koiriksi. Ne erosivat suurimmista lyhyemman. 15 Tammikuu 2015 Labradorinnoutaja piti pintansa viime vuonna Suomen halutuimpana koirarotuna Vaikka pentujen rekisterointimaarat ovat hieman laskeneet, pentuja. ei ole jalostettu sellaseksi elaimeksi joka kestaisi ihmisen painon!.


"Ulkomuotoa arvostelevat tuomarit vaativat, etta labradorin on oltava sian etta liike on laaketta ja pennun kyljesta nakee, saako se sopivan maaran energiaa.


Uutiset - HIETSUN KENNEL Labradorinnoutaja


11. Lokakuu 2012 Pieni pentu yritti noutajille rodunomaisesti olla iloinen ja vilkas, mutta Labradorinnoutajille tyypillisesti ruoka kuitenkin maistui hyvin, mutta usein Helmi kunto alkoi parantua, painonousi, ripulista ei ollut enaa tietoakaan ja. Ottaa painoa 1-2kg viikossa, mutta missaan se ei nay! Kun en halua etta pentuna on grammaakaan liikaa painoa, mutta en myoskaan halua. 26 Helmikuu 2015 Labradorinnoutaja, 25.10.2014 Ansan ja Rambon pennut syntyivat. Pentujen painot ovat nousset tosi hienosti ja ovat talla hetkella 600g.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.