viernes, 26 de diciembre de 2014

Pui de akita inu pret

Anunturi caini de vanzare. contacteaza proprietarul si cumpara-ti catelusul pe care ti-l doresti. Pret de la (lei) Vand pui mai 1 bucata rottweiler-femela. Caini. Am cumparat anul trecut un pui de Bulldog Francez de la canisa Kris. Si eu am cumparat acum vro 8 luni un pui de Akita Inu(avea 8 saptamini) dela Mihaela. Vand catei Akita Inu. Anunturi Constanta > Anunturi animale de companie Constanta > Pui Akita Inu Pret260 euro. Tip anuntOferta. Postat dePersoana.


Specialistii nostri va ofera consultanta, incepand de la alegerea unui pui, pana la Transport gratuit de la 460 euro. Akita Inu 7-10 saptamani. Masculi si femele. Pret: incepand de la 2500 euro + transport, doar cu pedigree de export tip A. album poze Akita inu japonezi. roxi (acum 2 luni). buna mircea! mai ai pui de akita inu japonezi? daca da la ce pret? mersi mult. Raspunde Raporteaza.


Pui de akita inu pret

Http://olx. ro/oferta/vand-shitzu-fetita-de-3-luni-cu-carnet-de-sanatate-pret-400-leiSunt interesata sa achizitionez un pui de pisica siamez (de preferat mascul). NE AJUTATI LA GASIREA FRUMOSULUI CATEL AKITA INU, CU NUMELE DE. Vand Akita Inu - anunturi cu oferte de vanzare Akita Inu. Aceste rezultate conrespund urmatoarelor criterii de cautare: Tip anunt. Vanzari Vand pui Akita Inu.


Cati ati avut necazuri cu crescatorii de caini sau canisele


1 Iul 2013 Pentru oferta de pret pui Akita Inu Japonez contactati-ne la telefon 0743 933 266, email comenzi@cateicanisa. ro sau completati formularul din. Caini de vanzare - anunturi cu catei si caini de vanzare.


Akita - Imperecheri. ro


30 Nov 2014 Ofer spre vanzare pui Akita Inu cu pedigree, din mama campioana si tatal cu Pret fix. 07** *** *** Personal. Vezi numarul de telefon. Utilizator. 30 Nov 2014 Animale Bucuresti, Ofer spre vanzare pui Akita Inu cu pedigree, din mama campioana si tatal cu 4 titluri castigate. In pret sunt incluse p. 19 Nov 2014 Pret: 490 €, AKITA INU JAPONEZ – Catei de calitate, linii deosebite, masculi si femele, in varsta de 8 saptamani, rasa pura, exemplare deja.

Catelusi Bichon Maltese bichon maltese, pui de calitate, deparazitati si in pret sunt incluse:carnetul de sanatate, microcipul si pasaportul international. Oferim. Vand puiuti de akita american de rasa pura cu carnet de santate la zi. se pot vedea Vand pui Akita Inu Japonez, rasa pura, ambii parinti cu pedigree, linii foarte.


Akita Inu de vanzare pret de crescator - Cainii de lucru precum Akita, sunt de Toti proprietarii de caini si pui sunt ingrijorati de sanatatea companionilor, si as ca.


Pui akita inu cu pedigree, sunt incluse pedigree-ul,


Animale de companie, Vanzari, cumparari, Vand pui ciobanesc german, imaginea Vindem catei din rasa din Akita inu japonez exemplar frumos mascul de 10. Akita Inu de vanzare. Caini sunt crescuti in mediul familial, alaturi de parintii, sunt cu mama lor pana cand sunt oferiti spre adoptie la noul proprietar. Le asiguram. Vand pui akita inu, rasa pura, in varsta de 3,5luni, cu toate vaccinurile si deparazitarile facute, microcip, pret 200 euro. Il vand deoarece nu mai pot sa ii aloc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.