miércoles, 21 de enero de 2015

Labradorinnoutajan sekarotuisia pentuja

1. Marraskuu 2013 Suomessa kuka tahansa voi ryhtya kasvattamaan sekarotuisia koiria, Labradoodle: Labradorinnoutajan ja ison villakoiranyhdistelma, kuka. Elsa 5kk ·. Elsa hauva ·. Elsa hoitaa pentuja ·. Elsa ja Huki ·. Elsa ja imetyshetki sekarotuinen Tiksu ·. Sekarotuinen Venla ·. Sekarotuisia on monennakoisia. 9 Lokakuu 2011 Tavallinen labradoodle on villakoiran ja labradorinnoutajan risteytys. Erikssonit myyvat pentuja 2 000 euron kappalehintaan, mutta ostajia on Kaikki rodut ovat joskus olleet ns. sekarotuisia, ja nyt tehdaan pohjatyota, jotta.


Sekarotuisia koiranpentuja. Lemmikkielaimet, kohde ilmoitettu myyntiin 17 hel 1610 Kohde myynnissa: tori. fi. Paikkakunta: Kainuu. 5 kesakuu 2013 Labradorinnoutajan pennut Runo ja Riimi, 7-viikkoiset Uusia hoitoperheita tarvitaan jatkuvasti, koska pentuja syntyy Nama koirat olivat saksanpaimenkoiria, mutta vuosien aikana on ollut jopa sekarotuisia opaskoirina


Kotiin ja mahdollisesti mukaan metsalle Iloinen ja ihmisrakas bretagnenbassettipoika Valentin etsii viela omaa kotiaan. Katso lisatietoja Pentuja-sivulta!.

Koirat. com - Kuvagalleria - Sekarotuinen


28. Kesakuu 2014 Myos sekarotuisia pentuja myydaan joskus tyyliin "kahden ison rodun. myos labraduudeli, on labradorinnoutajan ja villakoiran risteytys, joka.

Calameo - Aputassu 2004


Tahan mennessa joitakin pentuja on saatu lahjoituksina suoraan kasvattajilta. on ollut koiria aina, sylikoirasta snautseriin ja ajokoiraan ja valilla sekarotuisia. Sain pitaa hanet kuusi vuotta, noin puolet labradorinnoutajan odotetusta iasta

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.