sábado, 7 de febrero de 2015

Labradori de vanzare

Rasa Labrador Retriever. Descriere rasa Labrador Retriever. Canise ce cresc caini de rasa Labrador Retriever. Caini Labrador Retriever de vanzare. Labradori Ciocolatii de Vanzare baietei si fetite deosebiti se poate vedea si in filmuletul care l-am facut pentru dumneavoastra mai jos. Catei de o calitate. Labrador de Vanzare, masculi si femele, deosebit de frumosi in varsta de 8 saptamani. Cainii din rasa Labrador Retriever sunt deosebit de prietenosi, energici.


Salutare, Sunt din BucurestiIlfov si doresc sa cumpar un puiut de Labrador. De ceva vreme tot incerc sa gasesc un adevarat crescator de. Vand pui labradori galbeni si negrii, de la parinti exceptionali, linii campioni, sanatosi, filtrati pentru displazie de sold, de cot, si de cataracta. Puii parasesc cuibul.


Labradori de vanzare

Intrebare: Anul trecut in iulie am cumparat un pui de labrador ciocolatiu (femela, 2luni), cu pedigree (acte in regula spun ei), de la Little Friends Kennel (adus de. Vand catei de labrador, vaccinati si deparazitati interior-exterior, sanatosi cu car, Arad Zabrani Labrador Retriever de Vanzare masculi si femele. Va oferim.


Vand Labrador Ciocolatiu - Caini de Vanzare de Rasa


Labrador de vanzare Constanta pui de calitate la pret avantajos in Constanta. Caini de Vanzare - Canisa Premium a adaugat o postare din 12 Iulie 2014 in. la albumul PACO, LABRADOR RETRIEVER AURIU - client Rotariu Adi, Brasov.


Labrador - Cautare rezultate - CraiovaForum


Pe VanzareCatei. ro gasesti anunturi cu caini din rasa Labrador Retriever de vanzare. Pui de Labrador Retriever. Pe site-ul Petshop Online veti gasi anunturi cu pisici de vanzare si caini de vanzare la cele mai bune preturi. Labrador Retriver - Standard FCI nr. 122. Aspect general: Inteligent, energic si docil, dorindu-si inainte de toate sa-si multumeasca stapanul. Este bland si.

Canisa Kris: Se ocupa cu cresterea cainilor de rasa, articole despre catei, filme si poze din canisa, Labrador, Caine de Saint Jones, Retriever de Labrador. Inceput de lucianc89, 19-11-2014 14:00 Adopt catelusa labrador retriever neagra GASIT CAINE NEGRU CRAIOVA07.03.2014 - POSIBIL LABRADOR.


Ofer spre vanzare labradori galbeni si negrii cu pedigree, masculi si femele, de la parinti exceptionali, fara defecte genetice, testati pentru displazie de sold si de.


Labrador Retriever de vanzarepui Labrador - Vanzare catei


Deva Labrador de vanzare in Deva catei superbi, rasa pura, galben perfect uniform, par scurt usor de intretinut (poate fi tinut si in casa). Pentru clientii nostri din. Arad Labrador de vanzare in Arad catei superbi, rasa pura, galben perfect Hermanns Goldies - pui labrador retriever de vanzare. Parintii. Hermanns Goldies - labrador retriever: mama, Mama. RPJ, CACx3.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.