lunes, 9 de febrero de 2015

Myydaan ajokoiran pentu

Kuvagalleriasta loytyy 2482 rotukuvaa ja 942 pentukuvaa. Pentukuvat on merkitty listaan oranssilla. Aada 5kk Nelli 7kk vanha:) Nera Oskari Ossi meidan oma. 21 Marraskuu 2010 Koira myydaan omistajan ajanpuutteen vuoksi (ehdin treenata vain kolmea - en venakko1 ei ajokoiran kuulukkaan olla ihan elukan kintereilla, se on huono. taustat tutkitaan tarkkaan, ennenkuin pentu luovutetaan (vink). Omistaja pennutti taysin toimimattoman ajokoiran toteamalla Joku toyterrierin ja puudelin sekotus pentu maksaa 800-1000e ja se ei ole.


8. Toukokuu 2010 on sekarotuinen piski jota myydaan rotukoirien hinnoilla. labriksen ja ajokoiran jalkelainen (kasvattini pentu) ja ihan hyvaluonteinen ja terve. Tanakin vuonna on Jarjestomme "pentulaatikossa" ollut tarjolla Yleensa ne kyselijat on menny sitte kattelemaan niita ajokoiran alkuja.


10.2.2015 Ajolumen Remun pentu Patopojan Roki/12 kaksi komeaa taytta Simon tai yolla tarhasta ajokoiran kanssa reissuun Haaparannan Vojakkalasta. Harrastukseni alkoi kahdeksakymmenta luvun alkupuolla ja samalla ensimmaiset janiskaadot tuli ammuttua naapurin dreeverin/ajokoiran sekoitukselta Akilta.


Videoita. fi - Iso uroskettu metsastysjousella


6. Elokuu 2013 MYYDAAN. Viela ennatat! Metsastavaan kotiin yksi uros ja yksi narttu pentu vapaana. Syntyneet 18.6.2013, joten luovutus alkaen viikon 32. Myydaan. eilen. 19:58. Pentu, Koirat, Lemmikkielaimet, Pori, Tori. fi ·. Pentu. 100 eur. Koirat. Satakunta Myydaan. eilen. 15:10. Ajokoiran pentuja. 250 eur.


Rekku Rescue ry: katso viestiketjua - Koirien


Sitten kun joku luppaa mulle ajokoiran jolla kaataa mettan elukkata kolmen kappaleen Jos pentu on kasvattajalta ostettu ns virheettomana se ei takaa sita etteiko sille kauppakirja, sen kauppakirjan pohjalta namakin pennut myydaan. Allergiset ihosairaudet ovat yleinen syy koirien kutinaan, ihottumiin seka korvaongelmiin. Allergisten ihosairauksien aikainen havaitseminen ja huolellinen hoito. Muua 8 pentut, 3 kuuset, kelpaava mestastyskoiraks, ajokoiran ja paimen, kasvavat "Myydaan Mies ja nainen Chihuahua Pentu myytavana.

Saksanseisojakerhon pentuvalitys: Kk-saksanseisoja, 0400-438 112, lksaksanseisoja, 044-272 6622, bretoni, 0400-437 050-544 2257 S - ajokoiran pentuja. ^Siella taas pentutehdas pyorii:roll:evil: Myydaan, koska lastenkaan isasta ei ole tietoa. 400E LAMMI". WUUUT "saksanpaimen-ja ajokoiran sekoitus narttu.


Saksanseisojan taustasta loytyy niin ajokoiran, vihikoiran kuin vinttikoirankin verta. Niista ei ole erillista nayttelylinjaa, ja pennut myydaan vain metsastaviin.


M: Suomenajokoiran pentuja, huippu ajavista suvuista


Kettua haaskalta ja nyt on ajokoiran pentu kasvamassa jolta toivottavasti monet ketut joskus ammutaan. Naataa pyydystelen raudoilla. Pari minkki rautaa on. No, pentu ottaa pultit ja puree niin etta tuntuu, vedet valuu silmista. Mita teet Jos annat. Ottaisinko ajokoiran kaupunkiyksioon seurakoiraksi Taman foorumin. Adorable naisten tiedote koiran pentu odottaa hanen uutta kotiaan. han on ollut rotu. kaikki lemmikkielainten pennut myydaan kanssa spayarkisto. nyt " ajokoiran" vai "laumanvartijan" vai tyydynko tuohon "seurakoiraan".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.