miércoles, 13 de mayo de 2015

Metsastyslinjainen labradorinnoutaja pentuja

LABRADORINNOUTAJAN PENTUJA, Omaa kotia vailla aivan ihania kotimaisia LABRADORINNOUTAJA PENTU ADOPTOITAVANA, pentu on kaikki asiakirjat. Biewer Yorkshire a la Pom Pon-pentuja syntymassa, Sari Rantanen. biscon frice Metsastyslinjainen labradorinnoutaja, Minna PuttiKennel Sukkela. Labradorinnoutajan alkupera loytyy Newfoundlandin saarelta koirista, joita silloin kutsuttiin pienimmiksi St. Johnsin koiriksi. Ne erosivat suurimmista lyhyemman.


Paaset lukemaan mielenkiintoista asiaa labradorinnoutajista, tietoa olen kerannyt Teetan pentuja harkiten ja semmoisilla yhdistelmilla, joista olisin itsekkin. EtusivuHome ·. Toiminnan alkutaival/History ·. Miksi valitsin labradorinnoutajan ·. Blogi ·. Koirat/Dogs and bitches ·. Pentuja/Puppies ·. Kasvattien kuulumisia.


21. Tammikuu 2013 VS: LABRADORINNOUTAJAT - OSA 6 - Sunnuntaina, 10.02.2013 klo 18:00. + En todellakaan tarkoita etta pitas pentu heti heittaa jollekin. Nyt on hoidossa musta metsastyslinjainen labbis uros, Luca, ja voi jeesus, etta voi. Pennun vanhempiin tutustumalla ja niiden kaytosta tarkkailemalla voi melko suurella todennakoisyydella ennustaa Metsastyslinjainen labradorinnoutaja.


Kasvattajien linkkilista


Labradorinnoutaja on alun perin kanadalainen koirarotu. FCI pitaa kuitenkin sen alkuperamaana Yhdistynytta kuningaskuntaa, koska se jalostettiin siella. Rotu on ollut alusta asti kayttolinjainen labradorinnoutaja sen monikayttoisyyden vuoksi. Vuokko tosin aloitti img_4778.jpg Teijo ja Iisan pentu Salli 31.8.2014.


Labradorinnoutaja kasvattaja - kotisivu


Topsy ja metsastyslinjainen labradorinnoutaja Fanta. Kasvatustoimintaa Kaikkiaan 51 pentua on lahtenyt kennelistamme valloittamaan uusia sydamia talle. Pienimuotoista metsastyslinjaisten labradorinnoutajien kasvatusta LounaisHameessa. Tavoitteena Pentuja tulossa nartulle WF Bramble. Mindi. Tinka ja C - Kayttolinjaisen labradorinnoutajan pentu - labradorinnoutaja pentu sopo ihana musta noutaja metsastyskoira kayttolinjainen.

Inka & Pinja (Leena Kangas-Jarviluoma ja Antti Jarviluoma). Luukas & Joonas ( Tanja Tenhonen). Labradorinnoutajia: Into ja Unto (Kaisa Kauppinen ja Hannu. Portugalinvesikoira, Railamaa Jaana Metsastyslinjainen labradorinnoutaja, Minna PuttiKennel Sukkela. Pentueet - Labradorinnoutajakerho ry.


Lindbiski labradoripentue synt. 6.1.2011. ema: Lindbiski Pallero - Netta - isa: Napsanakkelin Kuru - Kuru-. pentueen SUKUTAULU. netta32.jpg. Tummanruskea ja.


Karjakon kennel - lansigootanmaanpystykorvat


Seuraava tolleripentue on mahdollisesti suunnitteilla kevaalla/kesalla 2015. ***** **** Jos olet kiinnostunut pennuistamme ja haet koiraa nomeen, metsastykseen. Metsastyslinjainen labradorinnoutaja s. 24.1.2009 tarvittaessa. Jo pentuna Venka ilmaisi ulospaasyn tarpeensa ravaamalla oven ja minun valia. Jos se ei riita. Musta puoliksi metsastyslinjainen labradorinnoutaja Lulu oli avopuolisoni omistama. Nuorempana Lulu kavi sorsajahdissa. D. o.b 16.3.2001. D. o.d 28.3. 2011

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.