viernes, 13 de junio de 2014

Akita inu japonez de vanzare

Descriere: Akita este un caine mare, puternic, alert, cu multa substanta si osatura puternica Are urechi ciulite, ochi mici si coada purtata "covrig". Este renumit. 19 Nov 2014 AKITA INU JAPONEZ – Catei de calitate, linii deosebite, masculi si femele, in varsta de 8 saptamani, rasa pura, exemplare deja socializate atat. 27 Oct 2014 Vand puiuti rasa Akita Inu Japonez in varsta de 9 saptamani vaccinati si deparazitati conform varstei, carnet de sanatate si pasaport.


Akita Inu. Tara de origine: Japonia. Istoric: Akita este cea mai inalta dintre rasele japoneze. Este considerata a avea 300 de ani vechime si a fost dezvoltata ca. Popularitatea cateilor de Akita Inu a crescut in perioada postbelica, deoarece numerosi soldati care au ocupat teritoriul japonez au indragit pe loc aceasta rasa


Akita inu japonez de vanzare

Akita Inu de vanzare pret de crescator - Cainii de lucru precum Akita, sunt de talie medie si mare, Akita Inu este recunoscut si sub numele de Akita Japonez. Akita Inu Japonez de vanzare - Anunturi despre caini si pisici, articole despre sanatate, alimentatie, dresaj, director cu pet-shop, cabinete veterinare, crescatorii.

De vanzare pui de Akita Inu Japonez - Anunturi MedFix


Catei de vanzare Akita Inu. De altfel, cu exceptia micului Chin Japonez, nu exista nici o preocupare, pentru pastrarea tipicitatii originare a raselor japoneze. 30 Mar 2014 Pui femela AKITA INU japonez, de vanzare. Vand pui AKITA INU, rasa pura japoneza, FEMELA, venita pe lume pe 29.01.2014. Primul vaccin.


Ofer caine pentru monta, rasa Akita Inu japonez! - Ebrio. ro


26 Mai 2010 Akita Inu se bucura de o imensa popularitate in Japonia, unde sunt considerati simbol Varietati: Akita Japonez (Inu) si American Akita. 29 Ian 2009 Vanzare de caini de rasa de la canise si crescatori de catei, cu poze pe Vanzari caini de rasa Akita, Pui Akita Inu Japonez si American! poze. Vand 3 puiute/femele akita inu, in varsta de 3 luni, cu PEDIGREE din mama Europeni HOZONKAI(arbitarj japonez) si tatal excelent 1 CAC, BOB plus REZBOG.

24 Nov 2010 Daca ati vazut pe undeva un pui de akita inu de vanzare. Un akita de calitate e undeva la 400 de euro. www. akitainu. ro e saitul unei canise. 22 Ian 2013 Ofer caine pentru monta, rasa Akita Inu japonez! Vanzare, Animale de companie si domestice, Romania - Mures - Reghin, Postat la data.


30 Nov 2012 vand catei akita inu japonez masculi si femele rasa pura carnet de sanatate pasaport international si microcip. vand, vanzare catei akita inu.


Rasa Akita Inu - caine de paza, Caini de rasa: alimentatie


Airedale Terrier ·. Akita Inu ·. Am-Staff ·. Basset Hound ·. Beagle ·. Bearded Collie ·. Bichon Bolognese ·. Bichon Frisee ·. Bichon Havanez ·. Bichon Maltese. [Modificare, modificare sursa]. Este un caine rezistent la intemperii, se simte bine in aer liber. Prefera sa traiasca intr-o curte. Akita Inu sunt caini de talie mare, numele lor fiind legat de provincia Akita din Japonia de catre guvernul japonez, si crescut in Japonia sub numele de Akita Inu. Cateii de vanzare Akita Inu au o inteligenta si o viteza de reactie deosebite si.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.