jueves, 12 de junio de 2014

Labradorin pentuja myynnissa

"Olivia" nayttaa tiinehtyneen ja pentuja odotettavissa vk 10. Myydaan vain vastuuntuntoiseen kotiin, mikali etsit halpaa rescue-koiraa ei Hiski ole. Pennut tayttavat tanaan kaksi viikkoa ja ovat elinvoimaisia Labradorinnoutajan alkuja:). 6 Days ago DoB/7 WKS, U/N MYYTAVANA/ D/B FOR SALE, VANHEMMAT PARENTS, KASVATTAJA BREEDER. 01.10.2014 heti, 1 keltainen uros. 6 Lokakuu 2014 Siella koiran sai tyyliin 0-200 euroa ja loytoelainkodissa oli labradorinnoutajan pentuja myynnissa joiden kappale hinta oli 20 euroa. Taisivat.


Myydaan [MYYTY] Labradorinnoutajan pentu. [MYYTY] Labradorinnoutajan pentu. Ruskea labradorinnoutajan urospentu syntynyt 19.3. Luovutus 8.5. ruokinta-ja hoito-ohjeet ·. huskypuppies ·. labradorinnoutajat ·. Pennun ruokinta/ hoito-ohjeet ·. saksanseisojat ·. TuloksiaResults ·. blogi ·. Myytavana/for sale.


Myydaan labradorinnoutajan pentuja metsastykseen kokeissa palkituista vanhemmista. Puh. 0400-011 503 www. lindbiski. com Metsastyslinjaisia labradorin. Myydaan metsastyslinjaisia labradorinnoutajan pentuja. Kuusi narttua ja kolme urosta. Pennut syntyneet 20.11.2014, luovutus viikolla 3/15. pennut myydaan.


Pentueet - Labradorinnoutajakerho ry


23. Heinakuu 2012 Olin itsekin ihan epatoivoinen noutajamme ollessa pentu, mutta kasvoi siita Tata kun toisti johdonmukaisesti, niin pentu oppi olemaan natisti. Jul 16, 2014 Labradorinnoutaja on aktiivinen koira ja pennut myydaan ensisijaisesti Pentuja voi tulla katsomaan kun ne ovat vahintaan 3 viikkoa vanhoja.


Pentuja - Kennel Justincase


Olen soitellut pariin kenneliin ja kysellyt pentuja, vastaukset on olleet ylimielisia ja tylyja. Yksi kasvattaja sanoi suoraan ettei myy muille kuin tutuilleen. Joissain. Paikalla on seka aikuisia etta pentuja/nuoria koiria. Kaikki koot ja ALD ei ole Labradoodle, eli villakoiran ja labradorin sekoitus! Julkisessa Suomessa on usein myynnissa labradoodlen (F1 ja F1b) pentuja http://www. keltainenporssi. fi/ Puppies/Pentuja ·. Pennun hinta ·. Odotuslista/varaus ·. Galleria Emme kasvata " labradoodeleita" eli labradorin ja puudelin sekoituksia! Ensimmaiset Australian.

M:karhukoiran ja jamptin sekoitus pentuja h:100e Myydaan sileakarvaisen kettuterrierin pentuja, 800 € Kayttolinjainen Labradorin urospentu 1100e. Kayttolinjaisia labradorinnoutajan pentuja. Jaktlabradorvalpar. senjanteeri2014. Pennut myydaan ensisijaisesti metsastaviin koteihin. Pennut tottuvat meilla jo.


Labradorinnoutajan pentuja viela vapaana!. Myydaan 22.6.2014 syntynyt lyhytkarvaisen kaapiomayrakoiran narttupentu yhdistelmasta Sarahill Go For.


Miten koiranpennun hankkiminen voi olla nain helvetin vaikeaa


15. Tammikuu 2015 Vaikka pentujen rekisterointimaarat ovat hieman laskeneet, pentuja syntyy kuitenkin edelleen enemman kuin iakkaita kuolee. rotukoiria on nyt. "Labradorinnoutajan ja villakoiran sekoituksia. Kasvattamamme koirat ovat monisukupolvisia (multi-generation) australianlabradooodleja, joita on kasvatettu. Kylla ruskean labradorin saa, jos sita haluaa, tuskin ongelma. pentuja tyyliin " oliskohan teilla ruskeita lapukoita myytavana", voi olla etta moni.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.