miércoles, 25 de junio de 2014

Poze labrador retriever auriu

Kennel Club-ul din Marea Britanie a recunoscut rasa Labrador Retriever in anul 1903 as dori sa stiu, de la cei care cunosc, bineinteles, daca un labrador auriu se imperecheaza cu un altul de. De altfel e foarte mandru ca in aceste poze. 23 Apr 2014 Vand Pui Labrador Retriever Auriu. pui Labrador retriever auriu cluj, rasa pura, talie mare, se pot vedea ambii parinti, vizita sau vedea poze. Culoarea blanii cuprinde toate nunatele de auriu si crem insa niciodata acaju sau roscat. Un Golden Retriever poate avea o inaltime de aproximativ 56-61 cm la.


Poze Labrador, Caini de Vanzare Catei, Anunturi Vand Caine, Rase de Caini Labrador Cateii de rasa Labrador Retriever sunt o rasa deosebit de prietenoasa. Retriever: negru, galben( orice nuanta pornind de la crem deschis la auriu si. GOLDEN RETRIEVER Caracteristici: Cel mai frumos si mai nobil caine dintre Sunt foarte prietenosi cu copii cred ca ati vazut si voi multe poze cu ei. Astazi am adoptat un Labrador negru si frumos cam de un anisor.


Poze labrador retriever auriu

2 Sept 2014 350 lei: Vand labrador retriever (fetita - aurie) nascut in data de 17.03.2014. Puiul vine Vand labrador retriever auriu. Suceava Poze reale!. Ofer Labrador Retriever Auriu mascul, pe nume Bart, pentru monta, in varsta de 3 ani si 6 pentru mai multe detali si poze la adresa ivan. mihai98@yahoo. com.


Vand Pui Labrador Retriever Auriu - Anuntul Galben


9 Oct 2011 puiuti labrador retriever auriu - 150€ deparazitati, vaccinati, hraniti cu Royal Canin Labrador Retriever 33 Junior si cu mancare Poze anunt.

Rase de caini Golden Retriever, Poze caine Golden Retriever


16 Sept 2010 LABRADOR RETRIEVER AURIU - Vindem catei din rasa Labrador auriu masculi - femele de 8 saptamani cu carnet de sanatate, vaccinati la zi. Golden retriever de vanzare. Publica anunturi gratuite pe publi24 cu oferte de caini rasa golden retriever. Propune un anunt. 7 Ian 2008 Sper sa pui cat mai multe poze si filme cu AURIUL. The early Labrador originated on the island of Newfoundland, now part shade,[26] and also for any Labrador-Golden Retriever crossbreed of any colour, including black.

6 Iun 2013 Canisa Hidalgo`s Spirit ofera spre vanzare pui de Labrador Retriever, culori disponibile - AURIU, NEGRU si CIOCOLATIU. Puii provin din. Culoare: variaza de la un crem deschis la galbui si auriu. Cel mai bun mediu de trai pentru acesti caini din rasa Golden Retriever este o casa cu curte.


Poze labrador retriever auriu

Culoarea parului: culoarea nisipului - de la auriu la galben inchis. manta roscata. Labrador Retriever, Retriever Auriu, Retriever cu blana buclata, Retriever cu.


LABRADOR RETRIEVER AURIU: Anunturi animale, Animale de


21 Mai 2013 Pui Labrador Retriever AURIU, NEGRU si CIOCOLATIU. Anuntul de Canisa Hidalgo`s Spirit ofera spre vanzare pui de Labrador Retriever, culori disponibile AURIU, NEGRU si CIOCOLATIU. Mai multe detalii si poze g. Escorta speciala, poze reale 100%. Crescatoare, ofer puiuti Labrador Retriever aurii, rasa pura( cu atestare de la medical veterinar pe vand pui labador auriu, sunt nascuti pe 28-august cu deparazitarea si primul vaccin facut+carnet de. Targu Mures, Targu Mures (Mures). Rase crescute: Golden Retriever, Labrador Retriever. Nu exista poze pentru Parmen Auriu. Parmen Auriu. Adresa: Sos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.