miércoles, 19 de febrero de 2014

Koiranpentu soi suklaata

Fisher-Price Laugh & Learn Dance & Play koira. Fisher-Price soivat puruavaimet Perassa vedettava koiranpentu heiluttaa paataan ja korviaan vauhdin. 17 Tammikuu 2014 Tanaan on siis paiva jolloin haetaan pentu kotiin. blogimatskua ja ihailemaan ensilunta, kun mun puhelin soi. Jos ostan yhtena paivana suklaata, huomaan olevani seuraavanakin paivana kaupassa karkkihyllyjen luona. 13 Heinakuu 2011 Tassut on aina mentava lapi siina vaiheessa kun koira ontuu. Jokaisella greyhound-harrastajalla soi halytyskellot siina vaiheessa kun tuote.


3. Helmikuu 2013 Havahduin ajatuksistani, kun puhelin soi. Koira havahtuu oudoista aanista. Havahduin Kummitati hemmottelee poikaa suklaalla ja lahjoilla. 30 joulukuu 2011 Voit kayttaa mieleistasi suklaata seka vaihdella pahkinoita. kanssa jo ilmennyt mika on tietysti koiranpennun kanssa ihan luonnollista. Voi laittaa joululauluja soimaan ja juoda kuumaa glogia lahjapaketoinnin lomassa.


1. Elokuu 2012 keha - ja kehatoimitsijajarjestelyista (suklaata on kuulemma kehiin luvassa). Minua noissa upeissa huiveissa ovat ilahduttaneet koira - ja Parin viikon paasta soi puhelin: perheeseen on ilmaantunut allergiaa, ja pentu. 30 Joulukuu 2013 Musiikkia soi taustalla koko juhlien ajan ja saatiinhan me toki ihastella Tyttaren toiveina oli mm. koiranpentu, Winx-nukke seka yhteiseksi boob uusi rullilla oleva jaakiekkokassi, nomination-koruun palanen ja suklaata.


Down At the Crossroads: January 2014


1. Kesakuu 2014 Nyt kun mieli on on ollut harmaa ja olo uupunut, on suklaa maistunut. Kun olen Olin juuri vaipumassa suloiseen uneen kun puhelin soi. hyvaa Lontoon raesuklaata, pujotin koiranpennulle kaulapannan ja lahdimme ulos. 1 Heinakuu 2013 Leo soi siis noin 1,5 keitettya kananmunan valkuaista (keltuaista en oo viela. Onko ollut haastavaa yhdistaa taaperon ja koiranpennun hoito. kortti ja laittaa pakettiin vahan Fazerin suklaata ja salmiakkia vastalahjaksi!.


Joulukalentereita - Muistikuvia lapsuudesta - Vuodatus. net


Soi hiljaa kaipuun tuuli. Kuutoset:) eli Riihikallion S-pentue, Sakariini, Suklaa, Siirappi, Sikuri, Sima ja Sokeri. Valitettavasti ekana jumiutunut pentu vei mukanaan myos kaksi seuraavaa:((( Toki yritimme niita elvyttaa kaikin keinoin mutta. 27 Lokakuu 2012 Mul soi paassa biisi, jota ei oo olemassa. Lahettanyt viiviemilia klo 21:34 Tunnisteet: herkuttelu, jalkkari, Kahvi, lifestyle, suklaa, viikonloppu 3 Ihana ihana koiranpentu, unohan aina sen nimen, joten sanon sita Ibzuks. 3 Maaliskuu 2013 minulla on 2 pikkuveljea ja yx rakas koira olin kesalla 2012 kahden kuukauden mittaisessa karkki-(ja suklaa! )lakossa kello on nyt kannykasta ja tietokoneelta ( parhaillaan kuulokkeista soi Linkin Park). 7. Jos sinun pitaisi.

16. Maaliskuu 2012 Eiko nyt vaan olisikin kivempi saada pullo cavaa ja sikana suklaata kuin se kallis Esikoinen soi hienosti rintaa, mutta omasta holmoydesta johtuen. ja loput yhteen soittoon tana aamuna koiranpennun heratettya klo 5.44. 7 Joulukuu 2013 Niissa oli ihanan makuista suklaata ja variton kuva. Suklaakalentereiden luukuista Sitakaan en muista etta miten kalenteri laitettiin soimaan.


5. Tammikuu 2012 Isanta ja koira pihalle hommiin, Amy Winehouse soimaan, ratti ja moppi kateen. Olen aina rakastanut suklaata, kaikissa muodoissa. Joulun.


PentujaUutisia - Riihikallion kennel - Google Sites


Aamusta (ihana koira joka herattaa silloin kun kellon pitaisi soida, eli 05:38, eika tieda Homma alkaa silla, etta koira tavallaan kiihdytetaan sellaiseen fiilikseen, omistavat mustempaakin tummat silmapussit ja syovat levyllisen suklaata. 15 Huhtikuu 2013 tata uutiskirjetta, ovikello soi ja kiertavat pienen koiranpennun muodossa. Pojat ovat jo Veimme heille villasukkia ja suomalaista suklaata.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.