miércoles, 19 de febrero de 2014

Labradorinnoutajan luonne

1. Lokakuu 2014 labradorinnoutaja Inni 31.3.2014. Monelle kayttolinjaisen labradorinnoutajan luonne tulee nimittain vahan yllatyksena, kun se ei muistuta. 8 Heinakuu 2013 Labradorinnoutaja on aina ystavallinen, iloinen ja avoin. Se on helppo kouluttaa seurakoiraksi tai monipuoliseksi harrastuskoiraksi. Labradorinnoutaja nauttii uimisesta, joten onneksi sen turkki hylkii vetta ja kuivuu kastuessaan nopeasti. Luonne: Aktiivinen labradorinnoutajan kouluttaminen.


Labradorinnoutajan juuret juontavat Labradorin niemimaalle, kayttoominaisuuksiin metsastyskoirana, mutta pian sen ystavallinen luonne ja helppo. Mita jos koiralla on villakoiran turkki (joka vaatii saannollista hoitoa) ja labradorinnoutajan luonne Tai toisinpain, koira muistuttaa ulkoiselta.


Mulla on 2 1/2 - vuotias erittain kovaksi ja hyvahermoiseksi testattu labradorinnoutaja uros. Pallitkin on saksittu pois korjauksen jalkeen, kun. Labradorinnoutaja on peraisin Newfoundlandin saarelta. Sita on omaava vahva koira, jolla on saysea luonne ja halu auttaa ja tyoskennella ihmisen apuna


Kayttolinjainen labradorinnoutaja - Nalan maailmasta


(Maisa 1 v 8 kk) Meidan Maisa (Do Days Favianne) on jo kasvanut 2 vuotiaaksi kauniiksi ja fiksuksi nuoreksi noutajanaiseksi ja astutettaneen marraskuun. Labradorinnoutajan luonne on iloinen, ystavallinen, touhukas, seka yhteistyohaluinen koira Luonteeltaan labradorinnoutaja on ystavallinen ja lapsirakas.


Labradorinnoutaja sailyi suosituimpana koirarotuna -


Luonne ja kayttaytyminen. Labradorinnoutaja on ystavallinen, miellyttamisenhaluinen, nopea ja alykas, minka vuoksi se on useimmiten helppo kouluttaa. Ei ole pelkka yhteensattuma, etta labradorinnoutaja on yksi maailman Sen ulkonako, tyokyky, luonne, ja kaikki muutkin ominaisuudet tekevat siita erityisen. 19 Tammikuu 2011 koira, jolla on saysea luonne ja halu auttaa ja tyoskennella ihmisen apuna. eli mina! Labradorinnoutaja hyvaksyttiin viralliseksi roduksi 1903.

Silla on voimakas, ja itsevarma luonne, joten se tarvitsee pennusta asti Labradorinnoutaja on yksi maailman suosituimmista roduista, se tunnetaan kaikkialla. 4 Tammikuu 2013 Labradorinnoutaja ja saksanpaimenkoira ovat sailyttaneet paikkansa etta ovatko koiria ollenkaan, kun luonne on lauhkea kuin lampaalla ja.


Vahva ja kestava koira, jolla on erinomainen hajuaisti ja miellyttava luonne, tuli erittain suosituksi. Labradorinnoutaja elaa noin 12–15-vuotiaaksi. Korkeus ja.


Labradorinnoutaja, Koiraopas. fi


Samoin labradorinnoutaja joka monesti rinnastetaan esim. kultaiseen noutajaan, koska ne muistuttavat toisiaan paljon ulkonaoltaan. Kuitenkin kyseessa on. Labradorinnoutajan juuret juontavat Labradorin niemimaalle, Tahan ryhmaan kuuluu joitakin suosituimpia rotuja Suomessa, kuten labradorinnoutaja, kultainennoutaja ja cockerspanieli, jotka kaikki ovat uskollisia perheen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.