sábado, 8 de marzo de 2014

Caini de vanzare akita inu pret

Anunturi caini de vanzare Arad. contacteaza proprietarul si cumpara-ti catelusul pe care ti-l doresti. akita inu. Caini, pisici Caini Arad. 850 lei. Negociabil. Okazii. ro - Caini Produse Asemanatoare cu: VAND PUI AKITA INU JAPONEZ ALB - PRET incepand de la 100,00 RON. Akita de vanzare, varietatea Akita Inu si Akita American, in varsta de 8 vand akita, caini akita de vanzare pret, pui din rasa akita preturi avantajoase, caini de.


Vand Akita de Vanzare Caini, Rase de Catei, Vand Akita. Akita Inu sunt caini de talie mare, numele lor fiind legat de provincia Akita din Japonia, tara lor de. Akita Inu de vanzare. Caini sunt crescuti in mediul familial, alaturi de parintii, sunt cu mama lor pana cand sunt oferiti spre adoptie la noul proprietar. Le asiguram.


Caini de vanzare akita inu pret

Akita — 10-11-2014. Pui akita din parinti cu pedigree, se pot vedea, pret negociabil, la cerere scoatem si pedigree ul Catei Akita Inu de Vanzare oferta Akita. 11 Feb. 2015 Oferta limitata, 2 camere decomandate la pret de garsoniera Akita inu de Vanzare, baietei si fetite, in varsta de 7 spatamani, cu carnet de sanatate inregistrat, vaccinati si deparazitati conform varstei, cu Un caine deosebit.


VAND PUI AKITA INU JAPONEZ ALB - Produse Asemanatoare


Akita Inu de vanzare. Acesta este un caine deosebit ca si temperament, atitudine. Sunt caini care stiu ce vor, caini care au demnitate, adesea dominanti cu. VanzareCatei. ro este un portal de anunturi cu caini de vanzare, caini pentru ATENTIE - pretul REAL de vazare la aceasta rasa e de cel putin 150 euro/buc.


Akita de vanzare Cluj-Napoca - Catei de Vanzare


1 Iul 2013 Akita Inu Japonez masculi si femele cu varsta de 8 saptamani, roscat cu alb, calitate exceptionala, la pret de canisa. Disponibilitate permanenta. Akita Inu Japonez - Culori disponibile: galben cu alb si alb solid. Catei de calitate atent selectionati pentru reproductie cu urmatoarele facilitati incluse in pret. Va pune la dispozitie, anunturi cu pisici de vanzare si caini de vanzare. Pentru preturi va asteptam cu drag sa ne sunati la numarul de telefon afisat mai jos: Petshop Online - Caini de Vanzare - Pisici de Vanzare. Akita American Tosa Inu.

10 Dec 2014 De vanzare Akita Inu-0765.91.87.27 - Livrare in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Tg. Mures, Sibiu, Cluj, Suceava, Rubrica Caini. Jud. Bucuresti-Ilfov Loc. 1 Decembrie Telefon: 0765918727. Contacteaza prin email. Pret. Akita de vanzare Cluj-Napoca pui de calitate la pret avantajos in Cluj-Napoca. inu de vanzare pret, caini marele japonez akita american de vanzare preturi.


Caini de vanzare akita inu pret

Vand pui akita inu, rasa pura, in varsta de 3,5luni, cu toate vaccinurile si deparazitarile facute, microcip, pret 200 euro. Il vand deoarece nu mai pot sa ii aloc.


Akita Inu Japonez de vanzare, CateiCanisa. ro


Cauta prin sutele de anunturi vanzare caini si catei si alege-l pe cel care ti se noastra. in pret sunt incluse:carnetul de sanatate, microcipul si pasaportul international. Airedale Terrier de vanzare ·. Akita Inu de vanzare ·. Amstaff de vanzare. Aqua Zoo SRL ofera caini de vanzare cu pedigree dintr-o larga varietate de rase La noi nu veti gasi cel mai mic pret, ci garantia unui caine de rasa pura. Ca si cand nu am fii cumparat cainele de la ei in urma cu cateva ore. au avut chiar. Am gasit la diferite preturi, cel mai ieftin find in satu mare la 180 de euro. Si eu am cumparat acum vro 8 luni un pui de Akita Inu(avea 8 saptamini) dela Cntractul de vanzare este cu perioada de garantie doar de 7 zile ca s-a poata.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.