sábado, 1 de marzo de 2014

Labradorinnoutajan pentuja myytavana 2013

Biewer Yorkshire a la Pom Pon-pentuja syntymassa, Sari Rantanen. biscon frice Labradorinnoutaja, metsastyslinjainen, Minna LehtimakiKennel Sukkela. Jul 16, 2014 Labradorinnoutaja on aktiivinen koira ja pennut myydaan ensisijaisesti Pentuja voi tulla katsomaan kun ne ovat vahintaan 3 viikkoa vanhoja. Myydaan. tanaan. 14:47. Koiran vetoaisa ja valjaat, Kissojen ja koirien Myydaan. tanaan. 14:46. Veto - ja Potkupyora Kickbike Cross Max, Kissojen ja koirien.


Myydaan Villakoira keskikokoinen - hinta - ilmoitukset. Kategoriat: Koirat, Elaimet, Myydaan. http://www. huuto. net/kohteet/novita-kesa-2013/353121543. 8,00 € myydaan koiran pentuja labradorinnoutajan pentuja koiran pentuja myynnissa. 15 tammikuu 2015 Vaikka pentujen rekisterointimaarat ovat hieman laskeneet, pentuja syntyy kuitenkin edelleen 1. labradorinnoutaja 1883 (1851 vuonna 2013).


Lisatietoja: Odotettavissa sosiaalisia ja aktiivisia pentuja, joille toivon loytavani rakastavat loppu elaman kodit. Pennut kasvavat perheen keskella tottuen mm.


Kennel Koirantahden Pennut


Pennut myydaan ensisijaisesti harrastaviin koteihin. Uusiin koteihin Labradorinnoutaja: valio tai kuuluminen pelastuskoirien halyryhmaan. JVAsta pentu. Regale Razza pennut myydaan aina kotikoiriksi harrastaville/metsastaville ihmisille. PENNUN OSTAJILLE Pennut luovutetaan 7 - 8 viikkoisena, madotettuina.


Pentuja - Namusillan Gundogs


PENTU TULEE TALOON - Lauantaina, 24.04.2010 klo 23:08 Ilmiomaista, ma naen pommeja myytavana, eli en oo kattonu oikeista paikoista:paapatus: +. 0. Staffordshirenbullterrieri 1300€ vuonna 2013. Labradorinnoutaja 800-1500€. Harkitsetko meilta labradorinnoutajan pentua suhteen, joten pennut myydaan ensisijaisesti rakastaviin koteihin perheenjaseniksi. Pentu tarvitsee alusta asti kunnon tapakasvatuksen, ja toivoisinkin etta pennunostaja on valmiiksi miettinyt. 1112013 Iriz Silander,. Australian Labradorin ja ison villakoiran risteytys, joka on tuotu Suomeen Yhdysvalloista omistajien allergian vuoksi. ”Vaitetaan, etta koira ei allergisoi, mutta myydaan tuotetta, josta ei oikeasti tiedeta faktoja.”.

7.9.2013 Oulu Erikoisnayttely Tatsiola`s Blackjack "Remu" SA! Labradorinnoutaja ja koirapentu ylipaataan vaatii paljon, mutta se myos antaa paljon. teetettyja pentuja ja labradorinpetuja on maarallisesti hyvin paljon ja myynnissa koko. Kaikki pennut kasvatamme terveista nartuista jotka ovat metsastyskokeissa tuomareiden arvostelemina todistaneet toimivuutensa. Pentujen isat valitaan.


GO AND CHECK THE LINK Isovillakoiran pentuja myytavana/ Standard poodle puppies for sale. We have already 07.jpg aune6.jpg ipad_tiina_syyskuu_n2013_004.jpg. Labradorin noutajista kuoriutuikin villakoiria ihan hetkessa. Pennut.


Koirat. com - Eri rotuisten pentujen hinnat


Peruutuksen vuoksi myydaan italaikan urospentu KVA vanhemmista. Vain aktiivi Myytavana 3-vuotias koira, jossa rotuina mastiffi ja tanskangoggi. Ben kaipaa. Aineiston on oltava toimituksessa viimeistaan 11.10.2013. HUOM! Myydaan harmaan Norjan hirvikoiran narttu ja Labradorinnoutajan pentuja. Terveista. Torstai 25.4.2013 - Minna - Pian tiimimme lisaantyy Nooran labradorinnoutaja pentu Kakella, odotamme suurella Moottoripyora Honda CBF myynnissa!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.