viernes, 14 de marzo de 2014

Pruunid labradori kutsikad

ULdiselt arvatakse, et labradori retriiver on parit Newfoundlandi saarelt, kus sarnase valimusega koeri kasutati kalapuugil. Vorreldes teiste tougudega, ei ole labrador vaga vana toug. Pruunid voi pahkelpruunid. Sundinud kutsikad ·. 28092014 toimunud retriiverite tasemekatse tulemused ·. 27.09.2014 toimunud. Ja veel kollaste koerte (labradoride) ninadest siin. See mis poes konservina muuakse on jube kull (kuigi mu kutsikad soovad vist koike k. a. koeraomanik, kes kasutab on vaga rahul, tal on pruun koer, kuid mitte labrador. Forest Fan labradori retriiveri kutsikad. Pesakonnas 6 kutsikat - 1 must isane, 1 pruun isane, 2 musta emast ja 2 pruuni emast. G-pesakond. Sundinud 27.04.


17.08.12 Labradoride erinaitus: Gilbron Pride One Sweet Bo-Bon Touparim Pruun Emane. On olemas kollased ja mustad labradori retriiveri kutsikad. keda kutsuti "koer Newfoundlandist" voi "St Johni koer" voi "labradori koer", monikord ka "labrador Ja kuna landseeri aretuses on olnud sees ka mustad ja pruunid njuufad, siis sunnib vahetevahel huvitava varvikombinatsiooniga kutsikaid.


Kuidas muua voi osta, labradori kutsikas: moned nouanded. Labradori kutsikad m? giks. Kui soovite Selle vrv varieerub mustast kollaseks vi pruuniks. Taisinfoga vanemate ja kutsikate kohta saab lahipaevadel. Meil on veel LABRADORI RETRIIVERITE KUTSIKAD. Kannab must, pruun ja kollane varv.


Www. koertekoda. ee - View topic - Punane nina


Lemmikud. Kaks kutsikat. Kaks kutsikat. Basset. Basset. Punane kass Labrador Labrador. Pruun kutsikas. Pruun kutsikas. Janku. Janku. Hagijas kutsikatega. Ta alustas nende aretustegevusega ja hakkas koeri labradorideks nimetama. Pesakonnas voib-olla 4-14 kutsikat, kuid keskmine arv on 8. Silmad on keskmise suurusega, intelligentse pilguga ning pruuni voi pahkelpruuni varvusega.


Muffi & Frodo virtuaalne koerapesa - Hot. ee


9 Veeb. 2015 2 pruuni isast kutsikat. Sundinud joululaupaeval 24.12.2014, EKL toupaberitega, koju minnes on kiibitud, vaktsineeritud, EU pass. Saatke kiri. Toustandard. Kui keegi utleb labrador voi taks voi bernhardiin, moodustub momentaalselt ajus pilt, millisest koerast jutt. Igat konkreetset tougu kujutavad jooned. Tahaksin teha veidi selgitustood, ehk mis vahe on labradoril, kuldsel ja kui labradoridel on lubatud varvid must, pruun ja kollane ning kuldsetel hele kuni tume Kuigi ka siledakarvaliste puhul voib sundida kollaseid kutsikaid nad uldjuhul.

Kutsikad ·. Eelmised pesakonnad pruun emane, (bbEE, ei kanna kollast) 02082014 Labradori retriiverite erinaitus, Tartu maakond, Margaret Brown ( United. Frodo sai voetud seltsiliseks Muffile ja me leidsime ta Soomest, kennelist Countryloves, parat pikki pruuni labradori kutsika otsinguid Frodo on absoluutne.


Pruunid labradori kutsikad

4 (Kiharakarvaline, siledakarvaline, labrador ja kuldne) Inglismaal, 1 (Nova kui labradoridel on lubatud v rvid must, pruun ja kollane ning kuldsetel hele kuni.


Labradori retriiver, Vorumaa, Soov. ee


Hunt tappis moned kutsikad enne, kui need talle oma elu eest voideldes otsa peale. kuid ta pole selline perekoer, nagu on naiteks kuldne retriiver voi labrador, keda Silmad keskmise suurusega ja pruunid vastavalt karvastiku toonile, mida. 3 Veeb. 2012 Muua pruunid labradori retriiveri kutsikad. Ponnid hetkel 3 kuused. Toutunnistusega, kiibitud, vaktsi - neeritud. rohkem infot: 5029384. www.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.