sábado, 29 de marzo de 2014

Vand caine akita inu pret

Vand catei Akita Inu. Constanta > Anunturi animale de companie Constanta > Pui Akita Inu Japonez Pret260 euro. Tip anuntOferta. Postat dePersoana. 1 Iul 2013 Pentru oferta de pret pui Akita Inu Japonez contactati-ne la telefon Akita Inu Japonez de vanzare Vand Akita Inu Japonez Catei Akita Inu. Canisa Hidalgo`s Spirit ofera spre pui rasa Akita American. Vand pui Akita Inu Japonez, rasa pura, ambii parinti cu pedigree, linii foarte bune, avand rezultate.


Pui akita din parinti cu pedigree, se pot vedea, pret negociabil, la cerere scoatem vand pui akita inu, parinti deosebiti, se pot vedea ambii in cluj napoca, poze. Pai inseamna ca stie foarte bine ce caini vinde canisa Kris!. Si eu am cumparat acum vro 8 luni un pui de Akita Inu(avea 8 saptamini) dela Mihaela. daca sunt pe acest forum crescatori privati care vand puiuti SANATOSI. pls contact me.


Vand caine akita inu pret

1 Dec 2014 Vand pui Akita Inu cu pedigree. Ofer spre vanzare pui Akita Inu cu pedigree din mama campioana si tatal cu 4 titluri castigate. In pret sunt. Descrierea rasei Akita Inu: Cainii Akita sunt caini de talie mare, numele de Akita fiind legat de provincia Akita din Japonia, tara lor de bastina. In limba japoneza.


Akita Inu Japonez de vanzare, CateiCanisa. ro


Prietena mea este inebunita dupa rasa de caini Akita Inu, la sfarsitul verii ar vrea M-am gandit sa va intreb de unde poate fi achizitionat un Akita Inu anunt de gen "donez akita inu" care cu siguranta o sa ajunga la samsari. Http://olx. ro/oferta/vand-shitzu-fetita-de-3-luni-cu-carnet-de-sanatate-pret-400-leiSunt interesata sa achizitionez un pui de pisica siamez (de preferat mascul). FRUMOS SA NE AJUTATI LA GASIREA FRUMOSULUI CATEL AKITA INU, CU.


Vand pui Akita Inu cu pedigree Bucuresti - site de anunturi


Pui Ciobanesc Belgian - Tervueren - Pret 400 RON. De vanzare Pui Vand pui ciobanesc romanesc de Bucovina - Pret 450 RON. Vand catei ciobanesc. 30 Nov 2014 Ofer spre vanzare pui Akita Inu cu pedigree, din mama campioana si tatal cu 4 titluri castigate. In pret sunt incluse pedigree-ul, microcipul si. Akita Inu este un adevarat caine cu aspect puternic si maiestuos de un calm general si o foarte buna dispozitie. Akita este o rasa de talie mare, masculii.

7 Mar 2014 Vand pui Akita Inu. Pret: 350 Euro In continuare va oferim un caine de rasa de calitate, din parinti cu pedigree, teste de sanatate la zi. 30 Nov 2014 Animale Bucuresti, Ofer spre vanzare pui Akita Inu cu pedigree, din mama campioana si tatal cu 4 titluri castigate. In pret sunt incluse p.


Vand pui bichon maltez albi imaculoat, talie toy. Puii au 2 din canisa noastra. in pret sunt incluse:carnetul de sanatate, microcipul si pasaportul international.


Caini de vanzareanunturi vanzari caini de rasa,


Vreau sa cumpar un pui akita inu, dar nu imi permit pret de canisa care este 400 euro, daca are cineva pui akita inu va AKITA INU FARA PEDIGREE. 100-150. Vand pui chihuahua in varsta de 7 saptamani cu carnet de sanatate, vaccinuri si deparazitari Alba, Pret: 300 EUR, Telefon: 080-4562-1236 Ofer spre vanzare pui Akita Inu cu pedigree, din mama campioana si tatal cu 4 titluri castigate. Akita de vanzare, varietatea Akita Inu si Akita American, in varsta de 8 cautari recente: akita de vanzare, vand akita, caini akita de vanzare pret, pui din rasa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.