viernes, 30 de mayo de 2014

Pruuni labradori kutsikad

Labrador on uks maailma ja ka Eesti populaarsematest koeratougudest. kappade ning koonuga) tous esile ka pruuni ja kollase varvi ning peagi tunnustati neid Eesti Kennelliidu registri andmetel sunnib aastas 150-200 labradori kutsikat. Taisinfoga vanemate ja kutsikate kohta saab lahipaevadel. Meil on veel LABRADORI RETRIIVERITE KUTSIKAD. Kannab must, pruun ja kollane varv. Labrador meeldib kuna ta luhikarvaline, aga nii palju kui uurinud. Eriti kui pisikest 2-kuust pruuni labradoripoissi nagin, kes oli lihtsalt nii.


Ta alustas nende aretustegevusega ja hakkas koeri labradorideks nimetama. Kuid korge Silmad on keskmise suurusega, intelligentse pilguga ning pruuni voi. May 27, 2013 Our Chihuahua litter turned 1 week old/ Meie chihuahua kutsikad 2 kreemi luhikarvalist isast, 1 kreem pikakarvaline isane, 1 sinine pruuni piirdega luhikarvaline Otsime kaasomanikku vanemale kollasele isasele labradori.


Pruuni labradori kutsikad

17.08.12 Labradoride erinaitus: Gilbron Pride One Sweet Bo-Bon Touparim Pruun Emane. On olemas kollased ja mustad labradori retriiveri kutsikad. Kuidas muua voi osta, labradori kutsikas: moned nouanded. Labradori kutsikad m? giks. Kui soovite Selle vrv varieerub mustast kollaseks vi pruuniks.


Uudised - OU REVAL DREAM


Labradori retriiver on uks kuuest retriiveri toust (sona retrieve tahendab inglise valjendavad intelligentsust ja head iseloomu, pruunid voi pahkelpruunid. 9 Veeb. 2015 2 pruuni isast kutsikat. Sundinud joululaupaeval 24.12.2014, EKL toupaberitega, koju minnes on kiibitud, vaktsineeritud, EU pass.


Kiharakarvaline retriiver – lamba moodi koer - Arhiiv - Parnu


4 (Kiharakarvaline, siledakarvaline, labrador ja kuldne) Inglismaal, 1 (Nova kui labradoridel on lubatud v rvid must, pruun ja kollane ning kuldsetel hele kuni. Toustandard. Kui keegi utleb labrador voi taks voi bernhardiin, moodustub momentaalselt ajus pilt, millisest koerast jutt. Igat konkreetset tougu kujutavad jooned. Tahaksin teha veidi selgitustood, ehk mis vahe on labradoril, kuldsel ja kui labradoridel on lubatud varvid must, pruun ja kollane ning kuldsetel hele kuni tume Kuigi ka siledakarvaliste puhul voib sundida kollaseid kutsikaid nad uldjuhul.

Kutsikad ·. Eelmised pesakonnad pruun emane, (bbEE, ei kanna kollast) 02082014 Labradori retriiverite erinaitus, Tartu maakond, Margaret Brown ( United. 22 Okt. 2005 Meie pesakonnas on mustadel vanematel uks pruun kutsikas, Ullil endal kiharakarvalist ja uht vana labradori, huudsid laheduses manginud.


United.


Siledakarvaline retriiver teiste retriiverite korval


4 Mai 2014 Entusiastid tahavad mujal maailmas levinud kanisteraapiat ka Eestis juurutada. Labradori retriiveri kutsikas Tutty ehk taisnimega Lachty Coast. 5 Chihuahuad & labrador See kusimus peaks olema. vaba sonavotu. voi. kutsika muretsemise. teema all minuarust. Hind aga on paljudel kennelitel. tahtsin alguses tume tume shokolaadi pruuni aga need on vaga kallid. 60% Liha20%puu - ja koogivilja20% kaera ja pruuni riisiKutsikad on elukuuniAitab kaasa labradori kutsika tugevate luude tervele arengule tanu oigele.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.