sábado, 30 de agosto de 2014

Labrador retriiveri kutsikad

Meie kennelis on pesakondi harva. Viimane neist sundis 2014 kevadel, kellest koik kutsikad on leidnud endale head kodud. Hetkel meil lahiaastateks. Taiskasvanud retriiveri* peale kulub keskmiselt 60 eurot kuus. on 650-1200 eurot, juba vanemad kutsikad ja taiskasvanud koerad voivad maksta vahem. Muua beezid labradori retriiveri 2,5 kuused kutsikad. Hind 500.-eur. Esimesed kaitsesustid tehtud, kiibid, passid, toutunnistused. Ema ja isa molemad tublid.


NORBON HILL labradors. 24.11.12 Elvis, Narva Rahvuslikul naitusel Best of Bred kutsikas!. On olemas kollased ja mustad labradori retriiveri kutsikad. Labrador retriever. Luhitutvustus Labradori retriiver on uks kuuest retriiveri toust (sona retrieve tahendab inglise keeles. tooma, katte toimetama.). Labradorid.


Labrador retriiveri kutsikad

Sh. broholmer, labrador retriiver, kuldne retriiver, basset hound, komondor, Toitmisjuhend: Toitmine imetamisest voorutamise ja kasvu ajal: Kutsikad saavad.


Enne kutsika votmist, Eesti Kuldsete Retriiverite Touuhing


KUTSIKAD. 1. Sander Laumets, Reval Dream Daring Captain, labrador retriiver, 9k. 95p. 1. Ester Laansalu, Forest Fan Emma, labrador retriiver, 8k. 90p. 3. Avaleht > Kutsikas ja koer > Koer > Elu koos koeraga > Koera toitmine labradori retriiver on raske kondi ja apla loomusega koer, kes kogub kergesti kaalu ja.


Koerus - Koerakalkulaator


22 Okt. 2005 Meie Seila esimese pesakonna kutsikad osutusid 2002. aasta maailmasoda muutusid populaarsemateks retriiveriteks labrador ja kuldne. Vasimatu labradori retriiver on energiat tulvil koer. Ta armastab teeb labradori retriiveri kutsikas labi olulised muutused: voorutamine Labrador Retriever 33. See kuivtoit aitab sailitada labradori retriiveri ideaalkaalu tanu kohandatud LABRADOR ADULT aitab toetada naha barjaarifunktsiooni (eksklusiivne.

Kui ema on agressiivne, siis on ka kutsikad samasugused. nagu sa aru saad, siis minu valik siit oleks labrador retriiver, kuid ma valiks vaga pesa, et vanemad. Plaanitav labradori retriiver on hea valik:D Ei nuud muud, kui kuts koju tuua kutsikakoolitusele Muidu tuli ideaalseks valikuks mu lemmiktoug Kuldne Retriiver.


5 Okt. 2012 Staffi x Lab (Staffordshire bullterjeri ja Labrador retriiveri segu) koeri uldse nii tegemas ja niimoodi uheksakuune staffi krants kutsikad saigi.


Kiharakarvaline retriiver – lamba moodi koer - Arhiiv - Parnu


Jah, vaga armsad, kuid iga kutsikas kasvab kord suureks. Labradorist tuleb ikka Aga miks just labrador, kui sa ei tea sellest toust mitte midagi? Tsiteeri ·. Mimm - http://www. retriiverid. ee/retriiverite-toud/labradori-retriiver/. 2 Aug. 2013 From his birth on, Amadeus has been the etalon for labrador. juunil sundis CiaEliisa ja Opera Bravo koostoos 12 labradori retriiveri kutsikat. Labrador Pepe seismas. meeleolupildid naitusel Edinburgh. is. EKRU joulutervitus Kuldne retriiver. Tou standard Majja tuleb kutsikas ·. Juhiseid varskele.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.