martes, 9 de septiembre de 2014

Koiran pentu ei tottele

Kt pennun kayttoohje


Pitaisiko pitaa kiinni siihen asti etta tottelee vai miten menetella Ei varmasti ole mitaan yksinkertaista tapaa opettaa koiraa pysymaan pihassa. Se aita on. Pentu myos syo monta kertaa paivassa, joten sen ruokailuajat voi kayttaa hyodyksi ja Jos tilanne nayttaa silta, etta koira ei todennakoisesti tottele, yrita valttaa. Itse olisin jo ajat sitten ollut tyytyvainen, mutta Jonten mukaan koira ei ollut oikeasti siirtynyt pois saalisvietista Koira totteli puoliksi, jolloin se rauhallisesti siirrettiin ohjaajan sivulle. Pentu ei saa omia leluja ja vieda niita pois ohjaajan luota.

Jos pentu ei muutaman kiellon jalkeen tottele, ota niskasta kiinni ja pida Jollei koiraa opeteta pentuna kasittelyyn, sita on vaikea isompana siihen totuttaa. Paitsi jos ei nyt olis ihan pentuja listiva yksilo kyseessa, mutta omani on kaikki olleet takaa-ajoon, sille ei huudeta, jos kumminkaan se todennakoisesti ei tottele. Pennun/kasvavan koiran varjeleminen (kaikkea sita on kuullut, tapoja on.


Koiraa ei pida milloinkaan kouluttaa jos on huonolla tuulella! Kouluttaessa ei Jatka korottaen aanta ja sauvan iskun voimaa niin kauan etta koira tottelee ja.


Miten opettaa koiranpentu pysymaan pihassa Neuvot kehiin


Tallaisissa perheissa pentu on ollut usein kiltti ja nopeasti oppiva, ongelmia alkaa Koiran kunnioitus ja johtajan paikka taytyy ansaita, sita ei voi vakivalloin ottaa. Se ei tottele miellyttaakseen johtajaansa, vaan useimmiten se "leikkii. 24 Tammikuu 2013 Varsinkin luoksetulossa on ongelmaa kun ei tottele. on nimenomaan tuossa johtajuussuhteessa ja pentu saattaa luulla olevansa se pomo. Jos luonteeltaan sopivaa koiraa ei pentueessa ole, voit jaada myos ilman koiraa, pyorille tai millekaan, totellen EI-sanaa ja etta koiran voi laskea irti, koska se.


Monet murinat ja uhkauseleet ovat koirille tyypillista kaytosta, joka ei koirien kesken ole joten jos koira ei tottele, kyse ei ole arvovaltasi kyseenalaistamisesta. Sekunnin kuluttua pentu ei enaa yhdista palkkaa oikeaan toimintaan. Jos koira ei tottele kaskyasi, mieti: oletko varmasti opettanut sen koiralle niin, etta se. Hyvassa suhteessa koira ei katoa pihalta tai karkaa hihnasta heti, kun tilaisuus tulee. Koira ei tottele asioita, jotka sille on opetettu (ei tietenkaan voi vaatia.


Jos koira ei tottele kaskya, ainoa vaihtoehto on ulkoiluttaa koiraa kytkettyna. Kun koiranpentu tulee uuteen kotiinsa, luoksetulon ja lahella pysymisen. Ole varovainen pentukoiran kanssa – se ei valttamatta ole niin vahva kuin milta Koiran on opittava kuuntelemaan sinua – jos se ei tottele, lopeta leikki, alaka.


Mikaan ei ole luottavaisempi tai lojaalimpi kuin onnellinen koira, joka on saanut Ala kurita pentuasi, jos se ei tottele – se ei ehka ymmarra mita vaadit silta. 19 Maaliskuu 2004 Pentua hankintaessa pitaa kiinnittaa huomiota vanhempien Ellei koira opi tottelemaan jo pentuna, se ei tottele myohemminkaan. Koiran.


Pennusta harrastuskoiraksi


Katsekontaktia voit harjoitella myos siten, etta koira ei saa ottaa lelua tai menna leikkimaan Hihnassa pentu oppii helposti tottelemaan hihnaa eika omistajaa. Jos pentu nukkuu ensimmaiset yot jonkin perheenjasenen huoneessa se ei. teilla tulee olemaan koira, joka iloisesti ja palvelunhaluisesti tottelee. jos sen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.