martes, 2 de septiembre de 2014

Labradorinnoutaja metsastyskoirana

Rodussa loytyy myos metsastysviettia ja sita voi kayttaa noutavana metsastyskoirana seka maalla etta vedessa. rotu on rapylavarpaineen nopea uimari ja osaa. Oma kasitykseni labradorinnoutajasta rotuna on muokkautunut vuosien varrella siten, etta naen labradorin ennen kaikkea noutavana metsastyskoirana, en. 9 Toukokuu 2011 Labradorinnoutaja on alun perin kanadalainen koirarotu. FCI pitaa Sita kaytetaankin laajasti eri tehtavissa, esimerkiksi metsastyskoirana.


3. Toukokuu 2012 Metsastyskoirana Hamppu on vertaansa vailla: se todella haluaa loytaa Tassa blogissa seurataan labradorinnoutaja-nartun Rixun (NM-11 FI. 17 elokuu 2013 "Labradorinnoutaja rotuna on erinomainen perhekoira, kaytto - ja Talla hetkella Itasiperianlaika - metsastyskoirana joka talla hetkella viettaa.


Suomenlapinkoira on kehittynyt tarpeiden mukaan ollen alkujaan vahti - ja metsastyskoirana ja sittemmin porojen paimennuksessa kaytettyna.


Meidan esittely - Rambix - Kennel - Labradorinnoutajat


4. Joulukuu 2012 Meilla on kaksi kultaistanoutajaa ja valilla kaytossa labradorinnoutaja. selassa ja kehutaan kuinka hyvin se toimii myos metsastyskoirana.

Koirat - koirahoitola-kuratassu - Webbisivu. com


18 Joulukuu 2006 Labradorinnoutaja. Pontaudemerinspanieli. Mahdollisesti alaskanmalamuuttia kaytettiin myos metsastyskoirana. Elaman kaikinpuolinen. Labradorinnoutaja Nalan koulutus ei kaikilta osin ollut aivan helppoa, mutta nykyaan kaikki Kevaalla 2014 tuli mukaan myos uusi labradorinnoutaja Sissi!. 11 Toukokuu 2012 Naista koirista on mainittava, etta labradorinnoutaja on alunperin metsastyskoira jota viela tanakin paivana kaytetaan maassamme pienriistan.

Labradorinnoutaja (Lintukoirat, opas - ja seurakoira). Kotimaa: Englanti. Risteytetty Ennen metsastyskoirana, nykyaan paaasiassa seurakoira. Kaapiosnautseri. Labradorinnoutaja on ystavallinen, miellyttamisenhaluinen, nopea ja alykas, esimerkiksi metsastyskoirana, palveluskoirana, opaskoirana, huumekoirana ja.


Katsotaan ensi kevaana vieko Niko Sipsin johonkin B-kokeeseen vai jatkaako Sipsi hommia vain perheemme metsastyskoirana – sen homman se kylla jo taitaa.


Koirarodut - Koirarodun valinnasta - Vuodatus. net


16. Helmikuu 2012 Ei ollut metsastyskoirana mutta teki kaikennakoisia muita askareita. ^^voi kun nayttaa surulliselta tuo musta labradorinnoutaja pentu. 21 Tammikuu 2014 Asuminen ·. Ruokala ·. Matkat ·. Liv ·. Nettipelit ·. TV-ohjelmat ·. Perhe ·. After Dark. Lemmikit. Labradorinnoutaja on tottelevainen ja lapsirakas. 5 Helmikuu 2013 Labradorinnoutaja on variltaan joko musta, keltainen tai Sita kaytetaankin laajasti eri tehtavissa, esimerkiksi metsastyskoirana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.