viernes, 5 de septiembre de 2014

Labradorinnoutajan pentu hinta

Elainlaakari: hinta, kustannus ja palvelu ·. Koiran hoito ·. Koira autossa ·. Koiranpennun Labradorinnoutaja on tarmokas tyoskentelija ja lempea seuralainen. Labradorinnoutajan pentua etsivan on syyta varmistua siita, etta pentueen. Ketju: Labradorinnoutajan pentuja tai Kultaisennoutajan pentuja. Hinta pennulle on 600 euroa ja paperittomia ne ovat siksi etta emallakaan. 27 Helmikuu 2015 Sijainti: Lappi - Kemi, Hinta: 1 200 eur, Tyyppi: Koirat. Kaunis labradorinnoutajan nayttelylinjainen urospentu. Pentu on luovutusikainen.


29. Heinakuu 2014 Jos korvauskaton nostaa 1 700 euroon, vakuutuksen hinta nousee 320 euroon. Esimerkiksi labradorinnoutajan pentu maksaa yli tonnin. Ruskea labradorinnoutajan urospentu syntynyt 19.3. Luovutus 8.5. Rekisteroity, el tarkistama, sirutettu. Hinta: 950 Sijainti: 1, Id # 01710 Paivitetty: 24.06.2008.


Labradorinnoutajan/Australianpaimenkoiran pentuja (Simo, Metsastyslinjainen labradorinnoutajan pentu (Imatra, Etela-Suomi). Pentu on syntynyt kauhajoella 28.12.2014 ja se on nyt luovutusikainen. Pentu on elainlaakarin Varausmaksu on 250 ja se hyvitetaan lopullisesta hinnasta.


Labradorinnoutajan pentuja tai Kultaisennoutajan - Kaksplus


11. Toukokuu 2008 Itse labukan ( entinen koirani nukutettiin kk sitten mutta uusi pentu syntyy parin. voinut niin tehda, mutta maksettiin kuitenkin kaypa hinta. 16 Syyskuu 2013 Jos pentueita tekee naaraalla vaikka pari ja pentuja on yhteensa kymmenen, saa omistaja kylla nartunkin hinnan moninkertaisena takaisin. ja labradorinnoutajan mixit osoittaa enemman aggressiota ihmista kohtaan, kuin.


Pentuja - Kennel Vauhti-Noudon


Schleich Labradorinnoutajan pentu figuuri. SCHLEICH S. Poista vertailusta Hinta. 3,90 EUR. Tuotenumero: 101177694. Normaali toimitushinta alk. 5,9 EUR. Myydaan Labradorinnoutaja - hinta - ilmoitukset. Kategoriat: Koirat, Elaimet Labradorinnoutajan ja saksanpaimenkoiran pentuja. Lemmikkielaimet, kohde. Listalla on talla hetkella valityksessa olevien pentujen maara (ei syntyneiden Hinta, 1250 €, mihin sisaltyy elainlaakarin tarkastus, Golden Info ja GR-jasenyys.

VS: ERI ROTUISTEN PENTUJEN HINNAT - Tiistaina, 31.01.2012 klo 17:26. +. 0. ^Paljon on tullut vastaan kasvattajia jotka Labradorinnoutaja 800€. 1000€. Kayttolinjaisia labradorinnoutajia harrastuksiin ja metsastykseen. Vauhti-Noudon Hieno Sijoitusnarttumme Heta synnytti yhdeksan pentua 7.paiva helmikuuta.


Haasteeseen ei kuulu MVA-titteli. Heinahattu ja Vilttitossu. Labradorinnoutaja: valio tai kuuluminen pelastuskoirien halyryhmaan. JVAsta pentu puoleen hintaan

Schleich Labradorinnoutajan pentu figuuri, Karkkainen. com


Ikaa on kertynyt vajaa 40, harrastusvuosia labradorinnoutajien parissa arviolta 14 Pennut myyn tunnistusmerkittyina ja elainlaakarin tarkastamina. Lisaksi hintaan sisaltyvat mm. ruokinta - ja hoito-ohjeet, pentudami, noutajatalutin ja pilli. Halutessasi voit aina pyytaa hinta-arvion aikaa varatessasi. rokotus kolmoistai nelosrokotteella (hinta sis. alv): 49€ (toinen (+ kolmas jne) 26€ per pentu). Ilmestyy neljasti vuodessa. Saat kampanjatuotteita puoleen hintaan ja muita erikoisetuja. Sahkopostiosoite: Tilaa Bullyland 65432 Labradorinnoutaja, pentu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.