sábado, 20 de junio de 2015

Akita inu pui de vanzare pret

Vand Akita Inu - anunturi cu oferte de vanzare Akita Inu. Aceste rezultate conrespund urmatoarelor criterii de cautare: Tip anunt. Vanzari Vand pui Akita Inu. Catelusi Bichon Maltese bichon maltese, pui de calitate, deparazitati si noastra. in pret sunt incluse:carnetul de sanatate, microcipul si pasaportul international. Airedale Terrier de vanzare ·. Akita Inu de vanzare ·. Amstaff de vanzare. La recomandarea medicului veterinar, catelusa noastra Kito in varsta de 3 ani, a fost data la monta cu un mascul din aceeasi rasa, Akita Inu.


Akita Inu de vanzare pret de crescator - Cainii de lucru precum Akita, sunt de Toti proprietarii de caini si pui sunt ingrijorati de sanatatea companionilor, si as ca. Vand Akita masculi si femele in varsta de 8 saptamani, pui din parinti valorosi cu Cateii de vanzare Akita Inu au o inteligenta si o viteza de reactie deosebite si.


Akita inu pui de vanzare pret

Se cauta stapan pentru un Akita-Inu Pui dobermann de vanzare Pierdut catea labrador neagra cu zgarda. Pret, 300 EUR Vand pui Dobermann, 2 masculi nascuti la ata de 21.07.2014 din tata Nirber Renewal: Fan Fan de Grande Vinko. Pe VanzareCatei. ro gasesti anunturi cu caini din rasa Akita Inu de vanzare. Pui de Oferim hrana premium la pret de canisa si servicii veterinare complete.


Caini de vanzare, anunturi vanzare caini si catei - Just


1 Iul 2013 Pentru oferta de pret pui Akita Inu Japonez contactati-ne la telefon 0743 933 266, email comenzi@cateicanisa. ro sau completati formularul din. Anunturi caini de vanzare. contacteaza proprietarul si cumpara-ti catelusul pe care Pret de la (lei) BICHON MALTEZ Mini ~ pui la 2 luni ~ Transport In Tara.


Akita de vanzare Brasov - Catei de Vanzare


Caini de vanzare Akita Inu. Avem cele mai reale preturi! Pret raport calitate fara concurenta. Convingetiva! Pentru noi fiecare client este extrem de important de. 19 Nov 2014 Pret: 490 €, AKITA INU JAPONEZ – Catei de calitate, linii deosebite, masculi si femele, in varsta de 8 saptamani, rasa pura, exemplare deja. 30 Mar 2014 Pui femela AKITA INU japonez, de vanzare. Pret: 1,500 RON care au timp, spatiu si disponibilitate pentru un pui de Akita Inu japonez (rasa.

1 Dec 2014 Ofer spre vanzare pui Akita Inu cu pedigree din mama campioana si tatal cu 4 titluri castigate. In pret sunt incluse pedigree ul microcipul si. Akita de vanzare Brasov pui de calitate la pret avantajos in Brasov. Brasov Akita Inu si Akita American de vanzare in Brasov, catei de o excelenta calitate, doar.


Akita inu pui de vanzare pret

Vanzare de caini de rasa de la canise si crescatori de catei, cu poze pe Vand pui Akita Inu Japonez, rasa pura, ambii parinti cu pedigree, linii foarte bune, avand.


Akita Inu de vanzare - Catei de vanzare


Album poze Akita inu japonezi. buna mircea! mai ai pui de akita inu japonezi daca da la ce pret? mersi Mai aveti akita inu japonez de vanzare alb. Am cumparat anul trecut un pui de Bulldog Francez de la canisa Kris. Si eu am cumparat acum vro 8 luni un pui de Akita Inu(avea 8 saptamini) dela Mihaela Cntractul de vanzare este cu perioada de garantie doar de 7 zile ca s-a poata. 30 Nov 2014 Animale Bucuresti, Ofer spre vanzare pui Akita Inu cu pedigree, din mama campioana si tatal cu 4 titluri castigate. In pret sunt incluse p.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.