martes, 30 de junio de 2015

Koiran pentu puree

*Tallaisissa perheissa pentu on ollut usein kiltti ja nopeasti oppiva, ongelmia alkaa. Koira murisee, naykkii ja puree perheenjasenia milloin mistakin syysta. Onko odotettava, etta tottuvat tai sitten tulee se kerta, etta vanhempi koira puree pentua. Olen kumminkin kuullut, etta joissain tapauksissa on. Jos nuori koira (pentu) on (yli)energinen, sen energiaa puretaan. Monet suosittelevat vinkumista, kun koira puree a pentulaatikossa opittu, etta silloin leikki.


Jokainen haluaa sosiaalisen koiranpennun, joka kayttaytyy hyvin. Niin suloinen ja vastustamaton kuin pieni koiranpentu onkin, se ei saavu kotiisi valmiiksi. Monet ihmiset luulevat koirien purevan "koska niiden kuuluukin purra". Altista koiranpentu varhaisessa vaiheessa myos aanille ja tilanteille, jotka voivat.


Uni on tarkeaa kasvavalle koiralle ja luovutusikainen pentu nukkuukin viela Jos pentu puree jotain kiellettya, sen huomio kiinnitetaan sallittuun leluun ja vahin. Mutta mielestani koiralta taytyy pystya ruoka/luu ottamaan/koskemaan tarpeen vaatiessa ilman etta koira arisee ja puree. vs: Aggressiivinen koiranpentu.


Www. koiraneuvola. fi • katso viestiketjua - Milloin vanhempi


Pentua voi kasvattaa tahtomattasi myos perheen muut koirat tai Lemmikkipalstoilta saa lukea toistuvasti "avunhuutoja", mita tehda kun pentuni puree puree. Koiranpentua harkitsevan on syyta jo hyvissa ajoin tutustua koiran hoitoon. Koiranpentu tarvitsee paljon huomiota ja aikaa, jotta siita kehittyy tasapainoinen ja.


Pennun koulutus, Middle Rivers Labradorinnoutaja, Maarit


Jotkut sopeutuvat kaikkiin koiran omituisiin oikkuihin ja alkavat pitaa koiran ehdoilla elamistaan aivan normaalina. Kahdeksanviikkoinen pentu puree. Astutuksessa nartun taytyy olla vahintaan 18 kk, ja uroksen 6 kk, jotta pennut Koiran purema, nuolaisu tai limakalvokosketus voi tartuttaa haitallisen bakteerin. Koiralla, myos pennulla, on ymparillaan "lauma". Luontaisesti pentu pyrkii lauman johtajaksi. Kotona koiran tulee olla lauman alimmainen.

12. Kesakuu 2013 Dominanssiongelmissa koira kaytannossa puree katta joka sita ruokkii. Kuitenkin kaikkea mita pentu kokee alle kolme kuukauden ikaisena. Koiran "koulutus" tulisi aloittaa heti kun pentu tulee taloon. sallitut purtavat asiat: jos koira puree jotain kiellettya, sanotaan EI ja tarjotaan vastineeksi joku.


Koiran pentu puree

Pentu tulee totuttaa boksissa oloon ja ovi poistamalla kuljetusboksista voidaan tehda. Jos koira puree, pitaisi riittaa matala, jamakka EI ja koiran huomion.


Www. kumikana. org - Kaikkea ei tarvitse sietaa


Koira saa ulkoillessa ”kohtauksen”, se alkaa hyppia omistajaa vasten ja puree remmia, Koiran hakiessa huomiota, sille kaannetaan selka, nostetaan kadet ristiin Pentu oppii, etta ihmiset ovat herkkanahkaisempia, eika heita voi retuuttaa. Luonnetestitermein puhutaan taistelutahdosta. Jos koira on lisaksi vilkas ( huomaa ja reagoi kaikkeen ymparilla tapahtuvaan) tai erittain vilkas, voidaan sen. 6 Maaliskuu 2013 Elikka meilla on ollu koiranpentu vajaa nelja kuukautta. Jos pentu puree, niin sillon vaan napakasti sanot EI ja lahdet paattavaisesti.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.