domingo, 11 de mayo de 2014

Akita inu veisle

Akita. Jei kitas sunu veisles isgarsino izymus politikos veikejai, monarchai arba Vokietijoje), prieita prie isvados, kad reikia patvirtinti dvi veisles: Akita - Inu. Amerikieciu akita informacija. Veisle, Amerikieciu akita. Kiti vardai, Akita Inu, Japanese Akita, American Akita, Great Japanese Dog (Obsolete). Kilmes salis. Akita veisles sunys neretai skirstomi i du porusius: amerikietiskaji ir japoniskaji. Japonu Akita (vadinamas Akita Inu) gali buti balto ir rusvo atspalviu, tuo tarpu.


.Akita Inu - japonisku sunu veisle, priklausanti azijiniu spicu grupei. Akitos yra labai. Visu sunu veisliu myletoju draugija. s photo. Irasai puslapyje. Be the first to. Parduoda, Sunu skelbimai. Sunys, sunu veisles, straipsniai apie sunis. Pasiklyde dovanojami, parduodami, perkami sunys.


Akita inu veisle

Pagal FCI visos sunu veisles yra skirstomos i 10 grupiu. Sios grupes yra Akita Inu, Japan, Group 05 Section 05 #255, Japaneseakita. jpg. Alano Espanol.


Amerikieciu akita - nuotraukos, kaina, veisles aprasymas


Dingo Akita-Inu veisles kale Gruodzio 20d. Druskininku sav. Veisiejai. Suo turi mikrocipa. Galimas variantas - pavogtas zmoniu. Akita-Inu veisles sunu nera. Originalus pavadinimas: Akita Inu Buvo trys skirtingi tipai ir atkuriant tikraja Kongo-go veisle, suo is Deva linijos Tikslas buvo - atkurti originalu veisles tipa.


Amerikieciu akita, Alfa. lt


13 Kovo 2012 Akita Inu - sunu veisle Japonijoje isvesta medzioklei. Japonijoje sios veisles sunys labai gerbiami ir laikomi seimos zidinio saugotojais. Parduodu perspektyvius AKITA-INU suniukus gimusius gruodzio 28 d. Suniukai su puikios kilmes LKD patvirtintais dokument. Akita Inu - sunu veisle Japonijoje isvesta medzioklei. Japonijoje sios veisles

Parduodami pijkus Akitos shuniukai,2,5 menesio, kilmyngi tevai, shuniukai skiepyti, kaina 1200 lt. 15 Liepos 2010 Paulo yra graziausias amerikieciu akita pasaulyje, – taip dabar savo Tai jauna sunu veisle, nors ju proteviu – akita inu kilmes istorija labai.


Akita inu veisle

Tai jauna sunu veisle, nors ju proteviu – akita inu kilmes istorija labai sena ir garbinga. Akita inu yra japonu sunu veisle, dar vadinama Tekancios saules salies.


Musu Sunys: Akita Inu


25 Spalio 2004 Norim su vyru isigyti Akita veisles suniuka. Jau seniai mastom, bandom daugiau suzinoti apie veisle. Kas turit patirties su siais. ( Tosa-Inu). 12 Balandzio 2013 Akita Inu - japonisku sunu veisle, priklausanti azijiniu spicu grupei. Akitos apibudinami kaip atsargus, inteligentiski, smalsus ir draugiski sunys. Veisle, Sibiro haskis Sibiro haskis, samojedas ir Aliaskos malamutas yra veisles, kilusios is. Siaip tais filmas “haciko” ne apie sibiro haski, o akita inu:D.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.