domingo, 11 de mayo de 2014

Labradorinnoutaja pentu oulu

Odotettavissa mustia ja ruskeita labradorinnoutajan pentuja viikolla 37. Viiru, Bearberry. s Boona of Lindbiski, osallistui tanaan Oulun seudun Nuuskujen. 23 Heinakuu 2012 Olin itsekin ihan epatoivoinen noutajamme ollessa pentu, mutta kasvoi siita Labradorinnoutajat ovat aikuisinakin aktiivisia koiria ja vaativat kunnollisen. labbis:) Ja jos ap olet Oulun seudulta niin voimme vaikka treffata:). Omistaja Riitta Laasonen, Louhivaara Jope on koe - seka metsastyskoira. Hietsun Jippu "Nala" NOU 0. Omistaja Juho Karppa, Oulu Kaytetaan metsastyskoirana.


Koirat. comin kennelrekisterista loydat kasvattajia ympari Suomea. Kasvattajan kennelsivulta loytyy tietoa niiden toiminnasta, pentuilmoituksia seka yhteystiedot.


Pentu on syntynyt kauhajoella 28.12.2014 ja se on nyt luovutusikainen. Pentu on elainlaakarin tarkastama 19.2.2015. Pennulla on kaikki kunnossa ja se on. Labradorinoutajakerho: www. labradori. fi. Suomen Oulun Seudun Noutajakoirayhdistys ry ·. Pirkanmaan Kasvattajien kotisivuja/ Labradorinnoutajat.


Meilla ollut koiranpentu himpun yli viikon ja olen ihan loppu


Biewer Yorkshire a la Pom Pon-pentuja syntymassa, Sari Rantanen. biscon frice Labradorinnoutaja, metsastyslinjainen, Minna LehtimakiKennel Sukkela. 12 Tammikuu 2015 Pentuja syntyi 5 joista vapaana on 2 urosta ja 1 narttu. Pennut ovat Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa - Oulu, Hinta: 500 eur, Tyyppi: Koirat.


Koiran hoitoon kuluu tonni vuodessa – jos kaikki menee hyvin


Kasvatamme labradorinnoutajia ja jamtlanninpystykorvia pienimuotoisesti keskella lapsiperheen elamaa Kiteella, itaisessa Suomessa. Pentumme syntyvat. Myydaan pentuja, ema labradorin noutajan ja new founlannin sekoitus ja isa myos sekarotuinen. molemmat olleet aina terveita ja helppoja kouluttaa seka k. 11 Labradori lehdessa tullaan julkaisemaan kirjoitus Neela pennun Oulusta asti tullut kasvattimme Atte, Muistojoen Disk Jockey tuli AVO1, PU3 ja VASERT!.

Monica Suorsa Oulu p. 0400 220 123. Anna Lonka Imatra p. 044 2611 922 jo kouluiassa hankimme perheeseen labradorinnoutaja Nellan, joka nukkui pois. 29 Heinakuu 2014 Esimerkiksi labradorinnoutajan pentu maksaa yli tonnin. Lisaksi ison narttukoiran sterilisaatio maksaa noin 500 euroa ja uroskoiran kastrointi.


Halolan labradorinnoutajat, suomenajokoira ja suomenpystykorva. Niin se aika menee vauhdilla, vastahan se oli pentu. Hile on talla hetkella kotonaolevista.


Etusivu - Rokelan kennel


Espanjanvesikoira Marikharon Dana, om Anu Alaluusua, Oulu Labradorinnoutaja Kennel Troberrys, om Tuija Ropponen, Oulainen. ROPpennut. 9 - Viikkoinen labradorinnoutaja puree ihmisia. On todella kurjaa, kun pentu puree niin perheenjasenia kuin vieraita. Oulu. Zorro kirjoitti: Kaytannossa kaikki tuon ikaiset purevat. Ala tee siita mitaa ongelmaa tai opetat. (02)4319944 Labradorinnoutaja, kennel, kasvattaja, pentu, koira, koira labradorinnoutaja, oulu, kasvattaja, pentu, koira, tunnistusmerkinta, mikrosirutus.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.