miércoles, 20 de agosto de 2014

Koiran rokotuksen hinta

Huomaathan, etta alla oleviin hintoihin ei sisally toimistomaksua. Rokotus Huomaathan, etta hintoihin lisataan toimistomaksu. Kissat ja koirat. 45 - 55. Rokotusten valin on oltava vahintaan kaksi viikkoa. Ensimmainen rokotus suositellaan annettavaksi koirille noin 4 kuukauden iassa ja toinen vuoden iassa. Ymmarratko yskan Pop in - rokotukset nyt keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin Hinnat ja laskutusperusteet on eritelty tositteessamme. Koiran rokotus +.


Kaikissa Kennelliiton alaisissa tapahtumissa lasna olevilla koirilla tulee olla voimassa seuraavat rokotukset: Penikkatautirokotus. Koira on saanut vahintaan. 24 kesakuu 2012 Aikuinen koira, rokotettu viimeksi yli 2 vuotta sitten. Kiitos jos joku vastaa:) Suurten kaupunkien ell hinta toimistokuluineen 55-70e.


16. Marraskuu 2012 Tarkkoja hinta-arvioita kaikista toimenpiteista ei voida hinnoitella etukateen, koska lopullinen Koiran 4-rokotus/kennelyskarokotus/raivotauti. 4 Marraskuu 2014 HS vertaili elainlaakariasemien hintoja Uudellamaalla. Erot ovat suuret: 15 minuutin peruskaynnin hinta on 44–138 euroa ja koiran rokotus.


Koirarokotteet - Elintarviketurvallisuusvirasto Evira


ROKOTUKSET: Koira ja Koira/kissa 70€ (sis. sirun hinnan) Hinta sisaltaa toimenpiteen aikana kaytettavat tarvikkeet ja peruslaakkeet (rauhoitusaineet ja. Haarajoen elainklinikka pidattaa kaikki oikeudet hintojen muutoksiin. KOIRAT. Rokotukset. 4-rokote, 45 €, (muiden toimenpiteiden yhteydessa 25 €).


Hinnasto, Elainlaakariasema Pet-Vet


Koiran rokotukset ja loishaadot. rokotukset ja loishaadot. Koiranpennun klinikkakaynnit alkavat tavallisesti 8 - 12 viikon iassa, jolloin pennulle annetaan. 10 Lokakuu 2005 Koiran rokotus muun toimenpiteen yhteydessa: 7,- + rokotteiden hinta Saman omistajan seuraavat kissat: 10,- + rokotteiden hinta. Alla olevat hinnat sisaltavat klinikkamaksun ja terveystarkastuksen. rokotukset koira: - Kolmoisrokotus (penikkatauti, parvo ja tarttuva maksatulehdus) 53€.

Hinnasto. Esimerkkeja tavallisimpien toimenpiteidemme hinnoista: Rokotukset: koira, • rontgen, 83 €. • nelosrokote Leikkaukset: koira, Hammaskivenpoistot. Koira 4-rokote 73,20€ Koira 4-rokote + rabies 78,20€ Kissan flunssa ja rutto Kissan sterilaatio + rokotus samanaikaisesti 152,80€ Hinnat ovat ohjehintoja.


Koiran rokotuksen hinta

Lemmikin perusterveydenhoitoon kuuluu mm. pentutarkastukset, rokotukset, Klinikalla hoidetaan kissojen, koirien, jyrsijoiden ja joidenkin matelijoiden.


Koiran rokotukset ja loishaadot - Kuninkaantien elainklinikka Oy


Koiran rokotus kolmois - tai nelosrokotteella + rabies (hinta sis. alv): 50€ (toinen ( + kolmas jne.) koira 25€ per koira. Koiran hammaskiven poisto rauhoitettuna. Rokotukset. Koiria rokotetaan virusten aiheuttamia tauteja vastaan, joihin ei ole olemassa muuta laakitysta. Vain terve koira rokotetaan, koska sairas koira ei. Palvelu, Hinta (€). Peruskayntimaksu (sis. pienet tutkimukset ja hoidot, n. 15 min), 53 Koiran 4-rokotus, 61. Koiran rabiesrokotus + 4-rokotus, 67. Kissan 3-.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.