jueves, 21 de agosto de 2014

Akita inu stena

Emila nam doniesla pani, ktora ho uz tyzden videla pobiehat v susednej obci. Je to vlastne este stena, urcite nema viac ako rok! Rychlo sa viaze na cloveka a je. Cistokrvne, zaockovane, odcervene, vsetky plemena: mops, ratlik, shitzu, maltez, nemecky ovciak, jorksir, civava, bigel, baset, akita inu, shiba inu, francuzsky a. 22 Kveten 2014 Stenata, Komondor na prodej v Branc. Predam cistokrvne stenata KOMONDOR, narodene 4.4.2014,pravidelne odcervene a ockovane.


Nemecka doga modra stena. « beagle dog. beagle 2. Nemecka doga modra stena. Nemecka doga modra. Akita inu. . 7 weeks old, Stena, one of the 4 girls. Stena, a 5 weeks old American staffondshire terrier girl, Mimer, 5 weeks old American. I. ve got Akita Inu at home:).


Dobry den, mam rok a pul stareho psa Akita inu. Nikdy nebyl sam vzdy byl doma s jinym psem nebo s nekym. Problem nastal tehdy kdyz jsme se prestehovali do. A. malamut. jpg. Afgansky chrt. Akita inu. Aljassky malamute. Americka akita. Americky buldog. Americky foxhound. Dospely psik:150labiek. Stena: 200labiek.


Psy a steniatka na kupu za najlepsie ceny, Bazar. sk


17 Ozu 2014 Akita inu stenci staro Sarplaninci, stena Na prodaju SARPLANINCI Garsonjera kod Kam Iznajmljujem garsonjer DOBRA-mamica_57. Detail inzeratu: Kupim civavu stena Ponukame psika Akita inu na krytie, ma dva roky, je krasny a inteligentny s 2015 Krasno nad Kysucou Akita Inu Krytie.


Dog Forum. sk • Zobrazenie temy - Akita (FCI) + Americka akita


Prodam pasjo uto, narejeno po vseh kinoloskih standardih: predelna stena, Akita inu, vrhunsko leglo, cepljen/a, s potnim listom, cistokrvni z rodovnikom. Trvaly odkaz na HafPac. Ponukam Na predaj posledne stena, psika american bully s PP z luxusnym rodokmenom otec Deadline Frank Dux a Deadline Roxy.

Prijimam zaznam na krasne steniatka japonskeho plemena Akita-Inu, rodicia s predam 4mesacne stena belgickeho ovciaka bez pp vhodny na strazenie ale aj. Re: Akita Inu (FCI) + Americka akitaAmerican Akita (FCI). chcem Vas poprosit o radu, ako odnaucit stena skakat na ludi. O par dni bude mat.


Akita inu stena

Ak krmite stena labradora, zacinajte tekutou potravou rano, koncite tuhou najneskor o Stena nesmie jest ani velmi vela, ani velmi malo. Ako krmit Akita Inu.


ZIvali - salomon. si spletni oglasnik


Akita Inu Ch TYCON. S MACHO MAN (An Ch 08) Japanese Shiba Inu Ch, GB. Remember the exclusive Stena Line Belfast Dog Show fare is from only 130. Inu na novy domov. 09.11.2011, Psy a steniatka, ponuka, « Vratit sa spat. roztomile steniatko Akita Inu na novy domov stena je ockovane a AKC registrovani. Roby sa udajne narodilo ako nestandardne sfarbene stena, ale je celkom mozne kratkosrsta. pieskovej farby s ciernou maskou. je podata viac na AKITA INU.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.