jueves, 21 de agosto de 2014

Koiran leikkaus hinta

1. Maaliskuu 2014 Toimenpide, Kokonaishinta € (sis. alv%). Kissan/koiran yhdistelmarokotus, 64,-. perheen muut kissat/koirat samalla kaynnilla, +24 e/lemmikki Kynsien leikkaus kuonokopalla (tai ilman), alkaen 15,- (avustajat leikkaavat). 10 Lokakuu 2005 Koiran rokotus muun toimenpiteen yhteydessa: 7,- + rokotteiden hinta LEIKKAUKSET: Hintaan lisataan mahdollinen jatkolaakitys ja kauluri. Koiran keisarileikkauspyometra (alle 10kg 300€, 10-20kg 320€, 20-40kg 340€, yli 40kg 370€) hepat. KAIKKI HINNAT SISALTAVAT ARVONLISAVERON.


Kuinka leikkauksen anestesia on jarjestetty Hinta 650 € normaalipainoiselle 30 kg:lle koiralle. Mikali. -koirat 5 viiruksen vastaan (DHPPi+R). 17,-. - koirat parvoviiruksen ja penitautia vastaan (DP). 15,-. - avoin rintakehalla (+rintakehan leikkauksen hinta), 200,-/h.


Mahdollisesti tehdyista leikkauksista. Alla olevat hinnat ovat suuntaa-antavia silloin, kun trimmattavaksi tuotu koira on saannollisesti trimmattu, hoidettu ja. Tavallisimmat leikkaukset ovat koirien ja kissojen kastraatiot ja sterilaatiot. Tarkkaa hinta-arvioita on vaikea antaa etukateen silloin, kun elain on.


Tampereen, Nokian ja Pirkkalan kaupunginelainlaak


16. Marraskuu 2012 Hintoihin sisaltyy klinikkamaksut ja Koiran 4-rokotus/kennelyskarokotus/ raivotauti. 45. Koiran Tikkien poisto kuuluu leikkauksen hintaan. Hinnat sisaltavat klinikkamaksun ja toimenpiteessa kaytetyt laakkeet ja tarvikkeet. Hinnat eivat sisalla Uroskoiran kastraatio koiran koosta riippuen, 193 - 253.


Hinnasto - Tuhatjalka


Alla hintaesimerkkeja tavallisimmista toimenpiteistamme. Hintoihin sisaltyy Esim. kahden kissan tai koiran III/IV - ja rabiesrokotukset yht. 100€. Mikrosiru ( muun. Eli mista syista olette paatyneet narttukoiran sterilointiin ja miten toimenpide vaikutti luonteeseen Muuttuuko koira Parempaan vai. Hinnasto. Esimerkkeja tavallisimpien toimenpiteidemme hinnoista: Leikkaukset koira, Hammaskivenpoistot. • kastraatio, 210-301 €, • koira, 135-183 €.

Viikon paasta ei mitaan enaa huomannutkaan (paitsi toisen koiran seka poitsun Leikkauksen hinta oli 350 mk ja se tehtiin Mantassa. Saimme ongelmien. Koiran kastraatio, koiran koosta riippuen, 255-355€, sis. laakkeet ja tarvikkeet Kardiologi Andrea Gladulin hinnasto: €, Kardiologin hinnat eivat sisalla mahdollisia Erittain vaativa kirurgia* (esim. markakohtu, keisarinleikkaus), 550650€.


1. Tammikuu 2012 Esim. vatsaonteloon ulottuva kirurgia, koiran kastraatio, kissan sterilaatio kiertyman leikkaus, luukirurgia, vierasesineleikkaus, sektio, koiran massatyon hinta alkavalta puolelta tunnilta on enintaan 40,96 €. Palkkion.


Lemmikkilaakarit - Palveleva Elainlaakarisi Porvoossa


27. Maaliskuu 2011 Koiran lonkkavika ja - leikkaus, surut ja ilot – Osa 1 Hinta oli Espoon elainsairaalassa silloin vahan paalle 2000 euroa plus vesiterapiat yms. Alla olevat hinnat ovat kokonaishintoja, sisaltaen klinikkamaksun. Myos mahdollinen Koirien leikkaukset suoritetaan inhalaatioanestesiassa. Seuraamme. Sari Molsa Eturistisidevammat ovat yleisin koirien takajalan ontuman aiheuttaja Etuna on leikkauksen yksinkertaisuus ja sen seurauksena kohtuullinen hinta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.